Δευτέρα, Αυγούστου 12

Με επιτυχία έτρεξαν πάνω από 80 δρομείς σήμερα προς το Τραπεζάκι........ για το Τραπεζάκι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12/8 το απόγευμα, με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, αλλά και πολλές συμμετοχές, ο αγώνας δρόμου "Τρέχουμε προς το Τραπεζάκι.... για το Τραπεζάκι", ο οποίος διοργανώθηκε για ακόμη μία φορά από τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο "Ευκοσμία", σε συνεργασία με την Π.Ε. Κεφαλληνίας.

Η αφετηρία όπου και δόθηκε η εκκίνηση ήταν στη διασταύρωση του Ενετικού δρόμου και οι δρομείς, μέσα σε μια υπέροχη τοποθεσία, τρέχοντας τα δύο χιλιόμετρα, μιας σχετικά εύκολης διαδρομής, τερμάτισαν στο λόφο και συγκεκριμένα στην εκκλησία της Παναγίας της Τραπεζοφόρας στο πανέμορφο Τραπεζάκι.

Οι δρομείς ήταν περίπου 90 και η διοργάνωση άκρως επιτυχημένη οργανωτικά, με την κ. Όλγα Γεωργοπούλου με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, μιας και όλα κύλησαν ομαλά και σίγουρα τα κατάφεραν και αυτή την χρονιά!

Εδώ, να αναφέρουμε τη συμβολή της Εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας της Εικοσιμίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της – Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου κ. Διονύση Κωνσταντάτο, της Τροχαίας Αργοστολίου, του ιατρού του αγώνα κ. Στεφ. Μαυριανού, που βοήθησαν τα μέγιστα και διευκόλυναν τους αθλητές σε όλη τη διαδρομή.

Μετά τον τερματισμό η κ. Όλγα Γεωργοπούλου, εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Σ. Ευκοσμία, έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές. 

Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν οι παρακάτω:

έως 6 ετών

7 - 9 ετών

10 - 12 ετών

13 - 18 ετών

19 - 29 ετών

30 – 39 ετών

39 – 49 ετών

50 – 60 ετών 

και 60+

Στη γενική κατάταξη είχαμε:

Άντρες

1ος Κ. Mινέτος 8:46

2ος Γκ. Σουλεΐμάνι 9:00

3ος Κ. Κωνσταντινίδης 9:13

Γυναίκες

1η Στ. Τσούμα 10:36

An. Thorahill 10:53

3η Ε. Σαμόλη 11:13

Τίμησαν με την παρουσία τους το σημερινό αγώνα δρόμου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου κ. Διον. Κωνσταντάτος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουσάτων κ. Γερ. Μινέτος.

Στο χώρο υπήρχε μπουφές με φαγητά και νερά για ένα κέρασμα στους αθλητές και επισκέπτες, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου!

Θα ακολουθήσουν πλούσια φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου