Πέμπτη, Αυγούστου 29

Ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους τα Διλινάτα με στόχο τη φετινή χρονιά να βρεθούν εκεί που τους αξίζει! (Εικόνες - βίντεο)

Με μεγάλα όνειρα, φιλοδοξίες, νέο προπονητή στον πάγκο τους και αρκετές σημαντικές προσθήκες, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Ο. Διλινάτων.

Στιγμιότυπο από τη σημερινή "πρώτη"

Η ομάδα του "Μεγάλου χωριού", στην μετά Ρέτσι εποχή και με "οδηγό" στο τιμόνι της πλέον, τον αξιόλογο προπονητή Δημ. Αδαμόπουλο, θέλει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Και οι φετινοί στόχοι δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Το ραντεβού Διοίκησης – προπονητή και ποδοσφαιριστών, ήταν για τις 5 το απόγευμα και πιστοί στις υποχρεώσεις τους, όλοι ήταν παρόντες, χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και με πίστη για την επιτυχία των φετινών τους στόχων.

Στην αρχή παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές ο νέος προπονητής, δόθηκαν οι σχετικές ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πλέον η συνέχεια ανήκει στον Δημ. Αδαμόπουλο, ο οποίος παρουσίασε το πλάνο της προετοιμασίας, ζητώντας την παρουσία όλων σε αυτό το στάδιο, προκειμένου να μπουν γερές βάσεις για μία δύσκολη χρονιά που έρχεται, γεμάτη με στόχους και οράματα!

Δημ. Αδαμόπουλος

Αμέσως μετά, σειρά πήρε το γήπεδο, όπου πραγματοποιήθηκε, σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τους ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα κεφάτους, η "πρώτη" της ομάδας με μία χαλαρή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ελαφρύ τρέξιμο.

Να ευχηθούμε στον Α.Ο. Διλινάτων μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία μακριά από τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων του!

Παρακάτω βίντεο και φώτο από τη σημερινή "πρώτη" των Διλινάτων




























































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου