Κυριακή, Αυγούστου 11

Ήταν όλοι εκεί, στο γήπεδο της Αετοστάσης και έπαιξαν τιμώντας τη μνήμη του Διον. Μαρούλη

Πιστοί στο ραντεβού τους και αυτή την φορά οι Παλαίμαχοι Αετού - Αστέρα, σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου, τιμώντας τη μνήμη του Διονύση Μαρούλη, του δικού μας Μαραντόνα, στο ιστορικό ξερό γήπεδο των Καμιναράτων στην "Αετόσταση", συναντήθηκαν στον καθιερωμένο 3ο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Διονύση που έφυγε από κοντά μας, πριν από τρία περίπου χρόνια.

Ο Διονύσης, ένας πολυτάλαντος φίλος, είχε μεγάλη προσφορά στο χωριό του, ήταν πρόθυμος και πάντα από τους πρώτους σε κάθε δραστηριότητα των αγαπημένων του Καμιναράτων!

Να αναφέρουμε ότι, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια συνδιοργάνωση της τοπικής κοινότητας Καμιναράτων και του Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το γήπεδο στην "Αετόσταση", ήταν πλημμυρισμένο από κόσμο, που έδωσε βροντερό παρόν για να τιμηθεί ο Διονύσης. Ο "Μαραντόνα" της Κεφαλονιάς και η μνήμη του!

Εκεί ήταν και η οικογένεια του!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και για την ιστορία, αφού έχει ελάχιστη σημασία το τελικό αποτέλεσμα, να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 4-2.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, σε μια ζεστή και φιλόξενη, όσο και συγκινητική ατμόσφαιρα, όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Διονύση.

Την ίδια ώρα, τιμήθηκαν δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αετού. Ο Βαΐτσης Μαρούλης, ιδρυτικό μέλος, πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της ομάδας και ο Παναγής Αντωνάτος πρώτος σκόρερ του Αετού, όπως επίσης ο προπονητής του Αστέρα Σ. Αναλυτής, ενώ δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι!

Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Ευριπίδης Σπανίδης.

Έτσι, ολοκληρώθηκε μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη, αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου όλων μας, Διονύση Μαρούλη.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ιδιαίτερα στον δραστήριο προέδρο της Τ.Κ. Καμιναράτων κ. Χαρ. Ρηγάτο, ψυχή της εκδήλωσης που έκανε τα πάντα προκειμένου να εξελιχθούν όλα ομαλά και όπως αξίζει στη μνήμη του Διονύση, τους ποδοσφαιριστές και τον διαιτητή που συμμετείχαν και τίμησαν τη μνήμη του δικού μας φίλου Μαραντόνα.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το χρόνου στον ίδιο χώρο για τον 4ο αγώνα!

Το Sportsthea όπως πάντα, τιμώντας τη μνήμη, του αξέχαστου Διονύση, βρέθηκε και φέτος στην "Αετόσταση" στα Καμιναράτα και θα σας παρουσιάσει μέσα από το φακό του, σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ με όσα έγιναν εκεί.

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου