Πέμπτη, Αυγούστου 22

Σοβαρή ενίσχυση στον πάγκο των ακαδημιών Αστέρα Ληξουρίου - Σχολής Κεφαλονιάς Ολυμπιακού

Ο Αστέρας Ληξουρίου και η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά στα πλαίσια της σωστής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται σε αυτές, πρόσθεσαν στο δυναμικό τους μία πολύ αξιόλογη προπονήτρια.

Είναι η απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αθηνών Ελένη Δαμουλιάνου, η οποία είναι 24 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας της, την ακολουθεί ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό!

Η Ελένη, αγωνίστηκε στη γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών από την περίοδο 2020 έως το 2024 και κατέκτησε το τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Αγωνίστηκε επίσης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου την περίοδο 2019-2020.

Σαν προπονήτρια έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Ηρακλή Περιστερίου την περίοδο 2021-2022 και παράλληλα ως βοηθός προπονητή στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, ενώ την περίοδο 2022-2024 κάθισε στον πάγκο του Αγίου Ιερόθεου Περιστερίου!

Τέλος την περίοδο 2023-2024 ήταν προπονήτρια στη Β' γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.

Μία εξέλιξη που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της συγκεκριμένης Ακαδημίας και να βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια και τους στόχους της!

Εμείς να ευχηθούμε στην Ελένη καλή επιτυχία στο έργο της!

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου