Τετάρτη, Αυγούστου 28

Ξεκίνησε προετοιμασία με προπονήσεις πρωί - απόγευμα ο Α.Ο. Πρόνων.... Έρχονται σημαντικές ενισχύσεις!

Σήμερα Τετάρτη 28/9, ήταν η σειρά του Α.Ο. Πρόννων να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου, ευελπιστώντας σε μία καλή χρονιά μετά τη σοβαρή ενίσχυση, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και σε ποδοσφαιριστές για την επιστροφή στη διεκδίκηση τίτλων.

Οι Πρόννοι με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου τους τον Γ. Τόγια, έκαναν την "πρώτη" φετινή τους και μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε δύο γκρουπ, πρωί – απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας.

Γ. Τόγιας

Το παρόν στις δύο προπονήσεις, εκτός των μελών της Διοίκησης, έδωσαν οι παλιοί και οι νεομεταγραφέντες μέχρι τώρα, Γ. Πολλάκης – Ρ. Μούτσα, ενώ ο coach ανέλυσε το πρόγραμμα και το πλάνο των προπονήσεων, ζητώντας από όλους να είναι τυπικοί στην παρουσία τους, ώστε να είναι πανέτοιμοι την ώρα των επίσημων υποχρεώσεων και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν μπει, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τρεις πολύ σημαντικές ακόμη προσθήκες!

Να ευχηθούμε στον Α.Ο. Πρόννων, καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, επιτυχίες και ιδιαίτερα μακριά από τραυματισμούς!

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου