Δευτέρα, Αυγούστου 5

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία του Πανελλαδικού τουρνουά Ανδρών – Γυναικών "Κεφαλονιά open 2024"

Ολοκληρώθηκε σήμερα αργά το βράδυ με απόλυτη επιτυχία και τις απονομές, το Πανελλαδικό τουρνουά Ανδρών – Γυναικών "Κεφαλονιά open 2024", που διοργανώνει ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε οκτώ (8) τελικούς, αλλά και δύο μικρούς!!

Η δράση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα με έναν φανταστικό τελικό του διπλού ανδρών, ανάμεσα στους Ελβετούς BUCURESCU - RUFFY και τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους, αθλητές του Κ.Ο.Α., Ι. ΤΟΛΗ Ι. - Κ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν  οι τελικοί ανδρών 30+, 40+, 50+, Διπλού ανδρών 30+, 45+, Διπλού γυναικών και οι τελικοί των μικτών.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των νικητών.

Ο τίτλος του MVP του τουρνουά θεωρούμε ότι ανήκει στο νεαρό αθλητή του Κ.Ο.Α., Ι. Τόλη.

Να αναφέρουμε εδώ ότι τους απογευματινούς τελικούς παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και απόδημου Ελληνισμού κ. Ελένη Παπαναστασάτου, η οποία έκανε και τις απονομές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν εκείνη την ώρα.

Συγχαρητήρια στον δραστήριο Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ένα ακόμη επιτυχημένο τουρνουά, στους χορηγούς και στους αθλητές για το πολύ ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν.

Το ραντεβού ανανεώθηκε σε έναν χρόνο από σήμερα στον ίδιο χώρο.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τις απονομές

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου