Κυριακή, Αυγούστου 25

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 3ος κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θάλασσας του Ν.Ο.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25/8 το πρωί, στο χώρο της ιστορικής γέφυρας Αργοστολίου, στην Συσσιώτισσα, με μεγάλη παρουσία των φίλων της κολύμβησης, ο 3ος κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θάλασσας του Ν.Ο.Α., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Αργοστολίου.

Στους αγώνες συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών, πολύ μεγαλύτερος από τον περυσινό 2ο, με εξαιρετικές μάλιστα επιδόσεις!

Μεταξύ αυτών ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Γεράσιμος Λιγνός, ο ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα εκτός συναγωνισμού!

Με την ολοκλήρωση όλων των αγώνων πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές, όπου εκτός από αυτές στους νικητές, είχαμε και δύο ειδικές οι οποίες αφορούσαν τη συμμετοχή του μικρότερου και μεγαλύτερου ηλικιακά συμμετεχόντων στον αγώνα.

Επίσης βραβεύθηκαν οι αθλητές του ομίλου για τις επιτυχίες τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τις απονομές, έκαναν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, η αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και απόδημου Ελληνισμού κ. Ελένη Παπαναστασάτου, ο πρώην υπουργός κ. Αλέκος Καλαφάτης, ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο παραολυμπιονίκης μας Γεράσιμος Λιγνός, ο πρόεδρος του ομίλου κ. Λούκας Νιφοράτος, ο γραμματέας κ. Χρήστος Πετράτος, ο έφορος κ. Σάββας Αποστολάτος, το μέλος κ. Μαρτσέλος και η "ψυχή" του Ν.Ο.Α., προπονήτρια κ. Αλεξία Μωραΐτη.

Οι κατηγορίες ήταν οι εξής:

800 μκατηγορίες 13-15, 16-18 ετώνΆνδρες – Γυναίκες

500 μ. κατηγορίας 10-12 ετών Αγόρια – Κορίτσια

800 μ. κατηγορίες 19-35, 36 - 49 ετών

500 μ. Κατηγορίες 50 ετών και άνωΆνδρες - Γυναίκες

Στους αγώνες εκτός των 3 ιατρών υπήρχε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το πλήρωμα του.

Συγχαρητήρια σε όλους με την ευχή να ξαναβρεθούμε και του χρόνου στον ίδιο χώρο για τον 4ο πλέον αγώνα ανοικτής θάλασσας De Bosset.

Ακολουθούν μεγάλα φωτορεπορτάζ σε δύο μέρη

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου