Δευτέρα, Αυγούστου 5

«Δημοτικό κολυμβητήριο Αργοστολίου - Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών».

Διαβάσαμε σε τοπική ιστοσελίδα ενημέρωσης ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για "στρατιωτικοποίηση" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου λόγω της τοποθέτησης συρματοπλέγματος στο πάνω μέρος της περίφραξης. Αν οι συντάκτες του είχαν κάνει τον κόπο να μας θέσουν το σχετικό ερώτημα πριν προχωρήσουν σε αυτό το άρθρο με τη μορφή καταγγελίας, σήμερα δε θα υπήρχε λόγος έκδοσης αυτού του δελτίου τύπου. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Αργοστολίου ενημερώθηκε από περίοικους αλλά και από αρμόδιους φορείς, ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκε το φαινόμενο της εισόδου ανήλικων παιδιών στο χώρο του κολυμβητηρίου, σκαρφαλώνοντας πάνω από τα κάγκελα  κατά τις βραδινές ώρες, για να κάνουν χρήση της πισίνας χωρίς φυσικά καμία επιτήρηση ή μέριμνα προσοχής. Αυτή η κατάσταση μας ανησύχησε για το ενδεχόμενο κάποιου ατυχήματος κι έτσι προχωρήσαμε σε αυτήν την πρώτη άμεση ενέργεια για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να προμηθευτούμε νέα επιπλέον κάγκελα που θα υψώσουν την περίφραξη και θα αντικαταστήσουν το συρματόπλεγμα.

Η Δημοτική μας αρχή κατάφερε ήδη μέσα στην πρώτη της θητεία να ανακαινίσει σε ευρεία κλίμακα το Δημοτικό Κολυμβητήριο πετυχαίνοντας μία σημαντική αναβάθμιση που το καθιστά ικανό να φιλοξενήσει διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Παράλληλα φιλοτεχνήθηκε ο περιβάλλοντας χώρος και τοποθετήθηκε έργο τέχνης, ψηφιδωτό, που αποτελεί δωρεά της Biljana Velinovic, καθηγήτριας σύγχρονης τέχνης στην Καλών Τεχνών Βελιγραδίου. Φροντίζουμε όλες τις Δημοτικές Υποδομές, σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και, φυσικά, δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια ασφάλεια και το κοινό καλό.

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου