Τρίτη, Αυγούστου 13

Α.Σ.Ε.Α ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ:Υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος TOGETHER WE GROW

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.Ε.Α ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ

Υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος TOGETHER WE GROW

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMU3SSPORT -2023-SSCP Project 101134473 «Together We Grow» οι νεαροί αθλητές-αθλήτριες και οι προπονητές του αθλητικού σωματείου ΑΣΕΑ Κεφαλονιά και Ιθάκη έφεραν μικρούς και μεγάλους σε επαφή με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στις 12/8/24 στο κλειστό γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης η μέρα ξεκίνησε με παιχνίδι και μουσική και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε ένα αγωνιστικό τουρνουά.

Μικρά παιδιά και ενήλικες, σαράντα επτά στο σύνολο, ανάμεσά τους και τουρίστες από άλλες χώρες, όπου τους φάνηκε ενδιαφέρον να εμπλουτίσουν τις διακοπές τους με την εκδήλωση, διδάχθηκαν τις πιο βασικές αρχές του αθλήματος από τον προπονητή της ομάδας Πολίτση Πολύχρονη και τον φοιτητή ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση Μολφέση Σπύρο, καθώς ενεπλάκησαν στην προπονητική διαδικασία, έπαιξαν το άθλημα και εξασκήθηκαν με τα ειδικά ρομπότ.

Η εκδήλωση έκλεισε με όλους τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι από τον αντιπρόεδρο του Σωματίου κύριο Γεμενετζή Ιορδάνη και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου