Παρασκευή, Αυγούστου 30

Ευχαριστίες του Α.Ο. Σάμης

Στον απόηχο των δυο πανηγυριών που διοργάνωσε η ομάδα μας, στον Καραβόμυλο Κεφαλονιάς αλλά και στην Σάμη Κεφαλονιάς όπου εκεί υπήρξε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο Σάμης «Αιγιαλός», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν στην προσπάθεια αυτή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συλλόγους Ζερβάτων, Γριζάτων και τον συλλογο απ το Πυργί για την παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων.

Τον Δήμο Σάμης για την πολύτιμη βοήθεια σε ότι του ζητήσαμε, προσπαθώντας πάντα να μας δώσει λύση.

Το Σούπερ Μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ και συγκεκριμένα τον κ. Κλαουδάτο Γιώργο για την ευγενική χορηγία σε αναψυκτικά και ποτά.

Το εστιατόριο «Κόκορας» και το cafe - snacks - Bakery «Vitosquared» και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες Κωνσταντίνο Βιτωράτο (Κόκορας) και Κωνσταντίνο Βιτωράτο για την παραχώρηση έξτρα χώρου στην πλατεία όπου διεξήχθη η εκδήλωση.

Τα αρτοποιία «Χρηστάτος» και «Σπάθης» για την ευγενική χορηγία σε ψωμί.

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδα μας Βαλλάτο Κυριάκο για την παραχώρηση και βοήθεια σε πάγο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας, δίνοντας νόημα σε όλο αυτό με το χαμόγελο και την θετική τους ενέργεια, τον κόσμο που κυριολεκτικά «πλημμύρισε» τις δυο αυτές εκδηλώσεις, τα εμπορικά καταστήματα για την πρόσφατα τους σε δώρα που θα αναφέρουμε αναλυτικά σε νέα ανάρτηση.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την υπέροχη κίνηση όσων βρίσκονταν στο πανηγύρι του Καραβομύλου μέχρι το τέλος, οι οποίοι βοήθησαν τα παιδιά της ομάδα μας να καθαρίσουν το χώρο, δίνοντας ο καθένας την βοήθεια που μπορούσε, μια κίνηση αξία αναφοράς και θαυμασμού! 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου