Σάββατο, Σεπτεμβρίου 1

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ... 
   Οι ημέρες της ξεκούρασης, της ξεγνοιασιάς αλλά και της γενικότερης χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών του νησιού αρχίζει σιγά-σιγά να τελειώνει και σειρά να παίρνει ο φυσικός τους χώρος, το γήπεδο. Εκεί που με το αυστηρό ύφος του προπονητή ή του γυμναστή τους ανεξάρτητα από ζέστες και αντίξοες συνθήκες θα πρέπει να ρίξουν ποτάμια ιδρώτα φορτώνοντας τις "μπαταρίες" τους για την δύσκολη χρονιά που θα ακολουθήσει.
     Κάποιες ομάδες με πολύ υψηλούς στόχους για φέτος έχουν ξεκινήσει. Σειρά τώρα παίρνουν οι υπόλοιπες, μεταξύ αυτών και ο Παλληξουριακός.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
   Η ιστορική ομάδα μετά την αποχή από την ενεργό δράση και στην συνέχεια την περιπλάνηση της στην Β΄κατηγορία ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στην Α΄κατηγορία που φυσιολογικά αλλά και αντικειμενικά είναι ο φυσικός της χώρος.
    Τελευταία στην ομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξαν κάποια προβλήματα, κάποιοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και η κατάσταση άρχισε να γίνεται επικίνδυνη. Τελικά χάρις των προσπαθειών κάποιων παλαιών ποδοσφαιριστών αλλά και της διοίκησης η ομάδα τα ξεπέρασε και είναι πλέον έτοιμη για την υπέρβαση και την καταξίωση.
    Έτσι την Δευτέρα 3 του Σεπτέμβρη ξεκινάει η προετοιμασία στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου κάτω από τις οδηγίες των προπονητή της ομάδας τον Χρ. Χαρίτο και βοηθό του τον Μπάμπη Αραβαντινό που συνεχίζουν.
Βασικός στόχος της χρονιάς η παραμονή στην κατηγορία και το δέσιμο των παικτών, παλαιών και νέων, καθώς και το καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος αλλά και η ίδια η ομαδα.
     Στην ομάδα ήρθε ο τερματοφύλακας και παλιός της γνώριμος Διον. Βλάχος,  Ηλ. Ζερβός που επανήλθε στις δραστηριότητες της μετά την επιστροφή του στο Ληξούρι, και οι Αλεξ. Λυκούδης, Θωμ. Μαρκέτος που απολύθηκαν από τις τάξεις του στρατού. Αποχώρησαν οι Δημ. Γαλανός (Α.Ε.Κ.), Διον. Πρεντάνος (Διλινάτα), Παν. Κατσιβέλης (Ομαλά), Μακ. Μπερδεμπές, Νεκτ. Σαβράμης, Χρ. Αδηλίνης, Χαρ. Καλέτζος (Ανωγή). 
   Τέλος ενίσχυση θεωρείται και η επιστροφή του Ραφ. Βολντίνσκι που εξέτισε την γνωστή του τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου