Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Ο.: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
   Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Γιώργου Σαρρή, ήρθε η αντεπίθεση, με τον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βασίλη Γκαγκάτση να δηλώνει παρόν ανακοινώνοντας και αυτός την δική του υποψηφιότητα για τον προεδρικό "θώκο" της Ομοσπονδίας στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.
Η συνέχεια αναμένεται καυτή αλλά και εμείς οι Κεφαλονίτες περιμένουμε τι θα κάνει η δική μας Ένωση αφού τίποτε δεν έχει διαρρεύσει και όπως φαίνεται οι κινήσεις είναι πολύ προσεκτικές και αν κάτι φανεί θα είναι την τελευταία στιγμή. Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. θα είναι υποψήφιος για μια θέση στο Δ.Σ. για την επανεκλογή του σε αυτό. Τώρα όσον αφορά με πια παράταξη θα είναι, κάντε ένα τάμα στον Άγιο Γεράσιμο μήπως και σας πει στον ύπνο σας μάθετε, γιατί αν περιμένετε από τον ίδιο μάλλον θα περιμένετε πάρα πολύ!!!!!!!
Ας δούμε την ανακοίνωση του Βασίλη Γκαγκάτση:
"Μετά από πολλή σκέψη και την ώθηση ενός μεγάλου αριθμού ενώσεων- μελών της ΕΠΟ προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές που θα διενεργηθούν τον προσεχή Οκτώβριο. Εχω ήδη εκπονήσει το πλάνο για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεσμεύομαι ότι θα το δημοσιοποιήσω εντός των ημερών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση, 
Βασίλης Γκαγκάτσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου