Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 3

ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ


A.O. OΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
   Ήδη στον Σταυρό άρχισαν να αποχαιρετούν το καλοκαίρι και όλα είναι έτοιμα στην ομάδα του Οδυσσέα για την έναρξη της φετινής προετοιμασία. 
   Αυτή έχει προγραμματισθεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και το βασικό της στάδιο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σταυρού ενώ στην συνέχεια θα γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν τον Κ. Κουτσουβέλη στο μοντάρισμα της ενδεκάδας που θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
   Στην ομάδα δεν έγιναν σημαντικές αλλαγές σε έμψυχο δυναμικό και προπονητή με αποτέλεσμα να μην αλλοιωθεί το ήδη υπάρχον ρόστερ, και με "οδηγό" πάλι τον αξιόλογο προπονητή Κώστα Κουτσουβέλη θα προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε η εμφάνιση της στο πρωτάθλημα να είναι πολύ καλύτερη από την σεζόν που έφυγε. 
   Στόχοι όλων φέτος στην ομάδα είναι όπως προαναφέραμε, η καλύτερη παρουσία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο σχετικά με πέρυσι, να χαίρονται το ποδόσφαιρο που θα παίζουν τόσο αυτοί όσο και οι φίλοι της και φυσικά η εξασφάλιση της παραμονής της στην Α΄ κατηγορία.
    Και όπως λένε στην ομάδα του Σταυρού θα προσπαθήσουν φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά να τα πετύχουν προσφέροντας στην κοινωνία  και την νεολαία της Ιθάκης σωστό αθλητισμό.
      Στην ομάδα ήρθε ο Γιώργος Λίλας (από την Πρόοδο Ιθάκης) ενώ αποχώρησε ο Ηλίας Σπύρου (στην Πρόοδο Ιθάκης).              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου