Σάββατο, Σεπτεμβρίου 1

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
     Τέλος η ξεκούραση και για την Εικοσιμία αφού από την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου. Ο Δημήτρης Ζησιμάτος παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο προκειμένου να οδηγήσει ξανά την ομάδα της Εικοσιμίας στην κορυφή.
     Έτσι μετά τη περυσινή περιπλάνηση στην Δ΄Εθνική άπαντες στην ομάδα θέλουν να αποδείξουν ότι  η ατυχία ήταν ο βασικός παράγοντας των άσχημων αποτελεσμάτων, επανακάμπτοντας και κατακτώντας ξανά το τοπικό πρωτάθλημα, κάτι που πιστεύουν ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.

    Βασικός στόχος της ομάδας όμως είναι να συνεχίσει να αποδίδει το καλό ποδόσφαιρο που ξέρει και να εξασφαλίσει την είσοδο της όσο πιο γρήγορα γίνεται στην 4αδα των playoffs και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.
    Το ραντεβού λοιπόν από τον προπονητή της Εικοσιμίας όπως προαναφέραμε είναι για την Πέμπτη 6 του μήνα και ώρα 18:00 στις Κεραμειές.
   Φέτος από την ομάδα έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές αφού κάποιοι εξ αυτών είχαν  έρθει για να την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής επιστρέφοντας στις ομάδες τους ή σε αυτές της αρεσκείας τους. Ας δούμε πιοι είναι αυτοί:
Γ. Μπελτσώνιας, Κ. Λορεντζάτος, αφοί Φραγκιά (Ομαλά), Γ. Φιοράτος, Α. Ψαριανός, Σ. Τζωρτζάτος, Χ. Χαραλαμπόγλου (Διλινάτα), Σ. Αλεξανδράτος, Β. Σπανός (Α.Ο.Κ.Ι.), Γ. Πολλάκης (Α.Ε.Κ.), Π. Πλατανίτης (Παγκεφαλληνιακό) και Δ. Παπαϊωάννου (ελεύθερος).
Ήρθαν:Γ. Τασιούλης (Α.Ε.Κ.), Δ. Γαρμπής (Α.Ο.Κ.Ι.) και Ν. Μενεγάτος (επέστρεψε από Φωκάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου