Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 7

ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η Α.Ε.Κ.





ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ 
Η Α.Ε.Κ.
   Την Κυριακή το απόγευμα στις 6 μ.μ. η Α.Ε. Κεφαλονιάς θα δώσει ένα πολύ μεγάλο φιλικό παιχνίδι, ίσως το κορυφαίο της ιστορίας της, αντιμετωπίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου τον ιστορικό Πανηλειακό του Στέλιου Γιαννακόπουλου ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία στην Footbal league2.
   Η Α.ΕΚ. φέτος μας εκπλήσσει καθημερινά και προπάντων θετικά με τις νέες της ιδέες, την σοβαρότητα και την οργάνωση, θέλοντας να βάλει τις βάσεις εκείνες που απαιτούνται ώστε η ομάδα να αλλάξει δεδομένα ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου χαράζοντας νέους δρόμους. Τους δρόμους της διάκρισης και της καταξίωσης, του κάτι παραπάνω.
  Κάπως έτσι ξεκίνησαν και άλλες, εκτός νησιού ομάδες το όνειρο και στο τέλος οι περισσότερες δικαιώθηκαν, κάτι που ευχόμαστε να συμβεί και στην Αργοστολιώτικη ομάδα. 
  Ας έχουμε υπομονή ο χρόνος αλλά και η εικόνα της στο "χορτάρι" θα δείξουν
  Όπως και να έχει όμως, -κατά την προσωπική μας          άποψη- αξίζει  ένα μπράβο αυτή η προσπάθεια, ανεξάρτητα αν στο τέλος θα στεφθεί με την ανάλογη επιτυχία ή όχι, ακόμη και από αυτούς που όλα αυτά τα βλέπουν υπερβολικά και είναι λογικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα να είναι επιφυλακτικοί. 
   Η Α.Ε.Κ. θα αναχωρήσει την Κυριακή το μεσημέρι ενώ μετά τον αγώνα θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα της Ηλείας επιστρέφοντας στο νησί την Δευτέρα το πρωί.
  Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Σπύρου Παπαδάτου, εκτός των ανέτοιμων Γ. Λούλουδα και Δ. Γαλανού που συνεχίζουν ατομικό τους πρόγραμμα.
   Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, και με έναν τέτοιο αντίπαλο δεν σε ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα αλλά τα όσα περισσότερα μπορείς να διεκδικήσεις από αυτό. Και δεν είναι αυτά άλλα από την εμπειρία, το καλύτερο στήσιμο της ομάδας και οι δοκιμές στο ρόστερ της σε σχήματα και τακτικές. Και αυτό το ξέρουν όλοι.  
   To sportsthea θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει την εικόνα του αγώνα παράλληλα με πλούσιο φωτορεπορτάζ από αυτόν.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου