Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
   Σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές άλλη μια ομάδα, από τα φετινά φαβορί του τοπικού πρωταθλήματος έκανε την πρώτη της προπόνηση ενόψει των φετινών υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Εικοσιμία λοιπόν με τεχνικό "ηγέτη" τον Δημ. Ζησιμάτο" ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, αφήνοντας πίσω της την περυσινή πολύ άσχημη τουλάχιστον ως προς τα αποτελέσματα, χρονιά θέλοντας να επανέλθει στα κεκτημένα.
   Η παρουσία των ποδοσφαιριστών ήταν αρκετά μεγάλη και απουσίαζαν μόνον όσοι ήταν δικαιολογημένοι κυρίως λόγω εργασίας.
Γιαν. Λυκούδης (πρόεδρος)
"Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα και καλό ποδόσφαιρο. Στα παιδιά τα δικά μας νάχουν υγεία και να χαρούν αυτό που κάνουν, και στις άλλες ομάδες καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους. Μετά από μια παρένθεση στο περιφερειακό πρωτάθλημα επιστρέφουμε στα γνώριμα "λημέρια" της Κεφαλονιάς. Ξεκινάμε σήμερα ευελπιστώντας το καλύτερο και πραγματικά να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί. Σε πρώτη φάση θέλουμε να μπούμε στην τετράδα, κάτι το οποίο πιστεύω να γίνει. Από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας".

Δημ. Ζησιμάτος (προπονητής)
"Όπως είπα και πριν στα αποδυτήρια στα παιδιά ο στόχος ο σημαντικότερος της Εικοσιμίας πάντα, και όλα τα χρόνια  είναι να είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια στα αποδυτήρια, να καταλάβουμε ότι υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, να περνάμε καλά, οι σχέσεις μας να είναι πολύ καλές, νάμαστε συνεπείς ο ένας απέναντι στον άλλον και να ευχαριστηθούμε πραγματικά μια χρονιά γεμάτη αθλητισμό και να συμβούν όλα αυτά που είπα πριν. Ο δεύτερος στόχος, αφού σίγουρα υπάρχουν και αγωνιστικοί, είναι  οι τίτλοι. Είμαστε μια ομάδα που πρόπερσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα θέλουμε να τον υπερσπιστούμε όπως και το κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι αν ισχύσει η πρώτη παράμετρος δηλαδή αν είμαστε πραγματικά οικογένεια, όλοι συνεπείς και προετοιμαστούμε σωστά, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά το ρόστερ. 
   Με λίγες μικρές προσθαφαιρέσεις είναι ο κορμός αυτής της ομάδας που είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί, πάνω από δέκα.  Έμειναν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από την Δ΄Εθνική που αναμένω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ". 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου