Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ


ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
   Μια - μια οι ομάδες αφήνουν τα μπάνια και την ήρεμη ζωή του καλοκαιριού και κατεβαίνουν στα γήπεδα για το γέμισμα των «μπαταριών» τους, αφού ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος για πολλές από αυτές.
 Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση του κανόνα και η ομάδα των Πρόννων  και χθες το απόγευμα στα Τζανάτα έγινε η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας της.
 Προς το παρόν την ομάδα προετοιμάζει ο ποδοσφαιριστής της, Δόρυς  Λιναρδάτος αφού υπάρχει μια μικρή στασιμότητα στην εύρεση του κατάλληλου προπονητή ο οποίος να ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας και των διοικούντων αυτής.
  Στόχος μετά τον περυσινό (όλοι θυμόμαστε πως έπεσε κατηγορία), υποβιβασμό για φέτος είναι η τετράδα και από εκεί και πέρα θα γίνει η προσπάθεια για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Παράλληλα όμως θα δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους  και να μονιμοποιηθούν στην ενδεκάδα.
   Φέτος στους Πρόννους ήρθαν οι Κυριάκος Στάβερης και Γεράσιμος Κορκός από τον Ηρακλή ενώ έφυγαν για την άλλη ομάδα των Πρόννων οι Δημ. και Γιωρ. Καμπίτσης καθώς και ο Μιχ. Διαμαντάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου