Σάββατο, Μαΐου 18

14o FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Δηλώσεις παικτών του τελικού

Olympiacos_cup

Μετά τις απονομές, οι πρωταγωνιστές του τελικού, υδατοσφαιριστές των δύο ομάδων, δήλωσαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ

Χριστόδουλος Κολόμβος (παίκτης Ολυμπιακού): 
«Ήταν ο τρίτος τίτλος μου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, το δεύτερο Κύπελλο που πανηγυριζω με τους «ερυθρόλευκους. Άργησε να έρθει, πέρυσι είχαμε μια άσχημη παρένθεση, αλλά κάνουμε μια νέα αρχή κι αυτό είναι που μετράει. Ξεκινήσαμε προβληματικά σήμερα το παιχνίδι, αλλά στο τέλος φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και τον τίτλο και αφήνουμε στην άκρη τη μέτρια εμφάνιση».
Κώστας Μουρίκης (παίκτης Ολυμπιακού): 
Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε αρκετές προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω, δεχτήκαμε εύκολα γκολ, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, παίξαμε σπουδαία στην άμυνα, βγάλαμε ωραίες φάσεις στην επίθεση και νομίζω πως θέλαμε αυτό τον τίτλο περισσότερο από τη Βουλιαγμένη. Πέρυσι χάσαμε έναν ημιτελικό στην παράταση από την ίδια ομάδα, κι αυτό μας πείσμωσε. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει και τους δύο τίτλους φέτος.
Χρήστος Αφρουδάκης (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης): 
christos_afroudakis

Με ρωτάτε για τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά εγώ δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Υπάρχει μια αμφιβολία για το πέναλτι με το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να μην σφυριχτεί, ήταν όμως μια δύσκολη φάση και ο διαιτητής είναι άνθρωπος. Πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει στιγμιαία. Αυτό έκανε, δεν θέλω να κάνω κάποιο αρνητικό σχόλιο. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην τελευταία περίοδο. Εκεί δεχτήκαμε μάλλον τυχερά γκολ και χάσαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιος πρέπει να κερδίσει και κάποιος πρέπει να χάσει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έχω την εντύπωση ότι και οι τελικοί του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν θα έχουν την ίδια εικόνα. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει έδρα. Και οι δυο ομάδες είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό είναι θετικό για το άθλημα. Ευτυχώς που υπάρχουν σε αυτές άνθρωποι που επενδύουν στο πόλο, διαφορετικά ίσως να μην υπήρχε πόλο στην Ελλάδα.
Άγγελος Βλαχόπουλος (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης): 
Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή στο τέλος. Επιθετικά δεν πήγαμε καλά κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο τρόπος που χάσαμε πρέπει να αποτελέσει μάθημα για εμάς ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Κρίσιμος ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου