Τρίτη, Μαΐου 14

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Η Α.Ε.Κ.

  










Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Τετάρτη 15-5-13 ώρα 16:00
Δημοτικό Μαχαιράδου Ζακύνθου
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠ. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Γκριτζέπης Γεωρ.
Αρκαδίας
Χαραλαμπόπουλος Ανδρ.
Παπαθανασίου Χαρ.
2.
Τετάρτη 15-5-13 ώρα 17:00
Δημοτικό Βάρδας
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.
Μανούχος Ευαγγ.
Αργολίδας
Δαρσινός Δημ.
Ζώης Μιχ. 


Δύσκολη αποστολή για την Α.Ε. Κεφαλληνίας, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs πρωταθλητριών ομάδων Ενώσεων, φιλοξενείται στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου Ζακύνθου και ώρα 4 μ.μ. από την πολύ δυνατή και ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Γ΄Εθνική Θύελλα Αμπελοκήπων.
Ο μεγάλος απών της αναμέτρησης Θ. Τριανταφυλλίδης
Στην ομάδα μας υπάρχει πίστη ότι θα επιστρέψει από το γειτονικό νησί με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις "αποσκευές" της ώστε να ελπίζει στην συνέχεια. Για το λόγο αυτό στη Ζάκυνθο θα τα παίξει όλα για όλα αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος λογικά θα πρέπει να πει πρόωρο αντίο στις όποιες φετινές της φιλοδοξίες.
Η μεγάλη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και η άδικη ήττα της από τον Π.Α.Ο.Β. έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κρατάνε αυτό το γεγονός παρά την πίκρα του 0-1 και θέλουν να συνεχίσουν και στην γειτονική Ζάκυνθο με την ίδια ταχύτητα.
Από την άλλη η ομάδα των Αμπελοκήπων με ένα πολύ ποιοτικό όσο και έμπειρο ρόστερ φαντάζει πολύ δύσκολος αντίπαλος έχοντας μάλιστα βλέψεις για την άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντική ισοπαλία στην Πάτρα από την τοπική Αναγέννηση.
Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Κεφαλονιάς, ίσα ίσα επιστρέφει και ο Κ. Χασάη που έλειπε την 1η αγωνιστική λύνοντας ένα σημαντικό πρόβλημα στην δεξιά πλευρά της άμυνας της ομάδας του.
Φάση από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με πρωταγωνιστή του Α. Κρούτη
Ο Εμιλιάνο που έλειπε και στο πρώτο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι και πάλι εκτός αποστολής για τον ίδιο λόγο και δεν υπολογίζεται από τον Σπ. Παπαδάτο.
Το ίδιο όμως δεν μπορεί να ισχύει και για την Ζακυνθινή ομάδα που δεν θα έχει στις τάξεις της ένα από τα δυνατά της "όπλα" τον έμπειρο Θεόφιλο Τριανταφυλλίδη που είναι στην αποστολή της ομάδας Beachsoccer "Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ" στο Euro Winners Cup 2013 που ξεκινάει αύριο 15/5/2013 στην Ρώμη σύμφωνα με Δ.Τ. της συγκεκριμένης ομάδας.
Την προηγούμενη αγωνιστική, όπως είπαμε, η Α.Ε.Κ. γνώρισε μια άδικη εντός έδρας ήττα από την Βάρδα ενώ η Ζακυνθινή ομάδα πήρε σπουδαίο εκτός έδρας "Χ" από την πρωταθλήτρια Αχαΐας, Αναγέννηση Πατρών.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γκριτζέπης με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπόπουλο Ανδρ. και Παπαθανασίου Χαρ. από την Αρκαδία.
Η αποστολή της κιτρινόμαυρης ομάδας αναχωρεί σήμερα το απόγευμα, θα διανυκτερεύσει στην Κηλήνη, αφού δεν υπάρχει δρομολόγιο αργά το βράδυ προς Ζάκυνθο και το πρωί θα ταξιδέψει για το γειτονικό νησί.
Δηλώσεις στο sportsthea έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας Νίκος Παυλάτος. 
Ας δούμε τι μας είπε:
"Το παιχνίδι της Ζακύνθου με την Θύελλα Αμπελοκήπων είναι πάρα πολύ δύσκολο όσο και σημαντικό για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια. 
Νίκος Παυλάτος
Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί συγκεντρωμένοι ώστε να αποδείξουμε πως δεν φτάσαμε τυχαία στην κορυφή.
Η άδικη ήττα της Κυριακής από την Βάρδα μας αφήνει μια  πίκρα αλλά εμείς κρατάμε την πολύ καλή μας παρουσία σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Άλλωστε το χειροκρότημα στο τέλος από τον κόσμο μας δίνει "φτερά" για τη συνέχεια αφού βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μας στηρίζουν και μας συμπαραστέκονται.
Πιστεύω και ελπίζω στη Ζάκυνθο ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αναγκαίο και πολυπόθητο "2" ώστε να μπούμε ξανά σε τροχιά ανόδου ρεφάροντας παράλληλα την άδικη, επαναλαμβάνω, εντός έδρας ήττα μας από την Βάρδα".
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ               








ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Η ΒΑΡΔΑ
  
Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Βάρδας φιλοξενεί στο Δημοτικό Βάρδας "Γρ. Καλάκος" την πρωταθλήτρια Αχαΐας, Αναγέννηση Πατρών σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια. Η "Μπάρτσα" της Ηλείας με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη βάζει γερά τα θεμέλια της ανόδου στην Γ' Εθνική αντίθετα με την φιλοξενούμενη ομάδα που σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να παίρνει τέλος το όνειρο για κάτι καλό.
Ο Γούρμος επί τω έργω πετυχαίνει το "χρυσό" γκολ επί της Α.Ε.Κ.
Προβλήματα στην ομάδα του Χρ. Καραπίτσου δεν υπάρχουν αντίθετα με τον Φιλ. Σχοινά που για μια ακόμη αγωνιστική έχει να λύσει αρκετά.
Στην προηγούμενη αγωνιστική, όπως είναι γνωστό, τυχερός ο Π.Α.Ο.Β. πέρασε από το Αργοστόλι και την τοπική Α.Ε.Κ. με μια πολύ μεγάλη νίκη 1-0. Μια νίκη που τον κάνει πρώτο φαβορί για την άνοδο. Αντίθετα για τους Πατρινούς που ξεκίνησαν με εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 με την Θύελλα Αμπελοκήπων από την Ζάκυνθο
Διαιτητής ο κ. Ευαγγ. Μανούχος με βοηθούς τους κ.κ. Δαρσινό Δημ. και Ζώη Μιχ. από την Αργολίδα.
Η βαθμολογία σε 1 αγώνα
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ31 - 0 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 10 - 0 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ10 - 0 
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 00 - 1 
Η επόμενη αγωνιστική (3η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου