Τετάρτη, Μαΐου 15

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Α.Ε.Κ. ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΛΕΠΤΟ 0-2

  

           




Αναλυτικά τα Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2 - 0 
2.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 
2 - 1

Η Θύελλα Αμπελοκήπων με «χρυσό» σκόρερ τον Μαλαφούρη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της καλής Α.Ε. Κεφαλονιάς που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. 
Το σκορ αδικεί την ομάδα της Κεφαλονιάς σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα παράπονα από την διαιτησία ήταν πολλά με αποκορύφωμα το πέναλτι που σφυρίχτηκε ενώ η παράβαση έγινε εκτός της μεγάλης περιοχής.
Επίσης αρκετά παράπονα έχουν οι άνθρωποι της Α.Ε.Κ. από την φιλοξενεία της Θύελλας. 
Φάσεις και γκολ
Στο 8' ο Αντωνόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ, ο Μοσχονάς θα πιάσει στη κίνηση το σουτ αλλά ο Διαμαντής με υπερένταση θα διώξει την μπάλα κόρνερ. 
Μακρινή πάσα του Γιάννη Κομιώτη για τον Κάρδαρη στο 11' με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από τον Άννινο, όμως αντί να πλασάρει, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ευκαιρία στο 23' με τον Περιβολάρη για την Α.Ε.Κ.ο οποίος από δεξιά και υπό πίεση θα κάνει το σουτ και τον Διαμαντή δύσκολα και με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.
Πολύ καλή απόκρουση από τον Άννινο στο 35' όταν ο Γιάννης Κομιώτης από το ύψος της περιοχής θα πιάσει το σουτ και τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. να διώχνει δύσκολα την μπάλα κόρνερ. 
Στο 36΄ θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για την Κεφαλονίτικη ομάδα όταν ο Κοσμάτος θα βγει στην αντεπίθεση, από αριστερά αλλά αντί να πλασάρει τον Διαμαντή, θα προτιμήσει να βγάλει την πάσα για τον Κρούτη, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και τον Διαμαντή τελικά να προλαβαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα σώζοντας την ομάδα του από το 0-1.
Ο Γιάννης Μαρίνος στο 42' θα πασάρει στον Μαρούδα και αυτός με την μια για τον Λιβέρη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε.Κ. στο 60' με τον Μοσχονά να βγάζει με πολύ έξυπνη πάσα μόνο του τον Χασάι, από δεξιά, αυτός θα μπει στην περιοχή, θα βγάλει παράλληλη σέντρα, όμως στην πορεία της μπάλας δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του για να χαθεί και αυτή η ευκαιρία.
Έτσι επιβαβεβαιώνεται ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει αν δεν βάλεις το γκολ θα το δεχθείς αφού ο Λιβέρης στο 63' θα παίξει ωραία το ένα-δύο με τον Μαλαφουρή, με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και με ένα δυνατό συρτό σουτ πετυχαίνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Και πριν καλά καλά τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων θα έρθει και το 2-0 στο 65΄. Συγκεκριμένα ο Μαρούδας από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα πασάρει με το τακουνάκι στον Μαλαφούρη κι αυτός με πολύ ωραίο σουτ στη κίνηση θα πετύχει το 2-0.
Στο 67΄ ο Γκριτζέπης, σαν ένας νέος Γιάχος, θα σφυρίξει πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Διαμαντής Σωκράτης που είχε περάσει στο παιχνίδι πριν από δευτερόλεπτα, ανατράπηκε από τον Ψάλτη. Η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής αλλά ο Γριζέπης το είδε μέσα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της Ζακυνθινής ομάδας Γιάννης Κομιώτης, όμως ο Άννινος απέκρουσε με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαρούδας προσπάθησε να τη στείλει στα δίχτυα, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.
Στο 81' οι γηπεδούχοι θα μείνουν με δέκα αφού ο Ηλίας Τσιριγώτηςαντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 54΄) και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Με λάθη η διαιτησία του Γκριτζέπη που «κιτρίνισε» τους Γιάννη Κομιώτη (43΄), Τσιριγώτη (54΄ & 81΄), Λιβέρη (85΄) και Γιάννη Μαρίνο (90΄+ 2΄) για την Θύελλα και τους Μοσχονά (30΄) και Κούκλη (50΄).
Οι συνθέσεις
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Σπύρος Αγαλιώτης-Νίκος Ντόβρος): Διαμαντής Λεαν., Χριστοδουλόπουλος, Σοφός Ι., Κάρδαρης, Τσιριγώτης Κομιώτης Στ., Κομιώτης Ι. (79΄ λ.τ. Καψάσκης), Λιβέρης, Μαρίνος Ι, Μαλαφούρης (86΄ Μαρίνος Ν.), Μαρούδας (66΄ Διαμαντής Σωκ.).
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (Σπύρος Παπαδάτος): Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος (60΄ Χασάη), Κούκλης, Λουλούδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Περιβολάρης (74΄ Ζάβαλης).
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 2-1
ΝΙΚΗ ΣΤΟ 90' ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑ.Ο.Β.









Στην πρώτη της καλή ευκαιρία η Βάρδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γούρμο.
Συγκεκριμένα:
 9' Γκοοοοολ για την Βάρδα ο Γούρμος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βαρβαρέσου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσαουντέλιο γαι το 1-0.
Ένα σουτ του Βαρβαρέσου στο 17’ δεν ανησυχεί τον Τσαουντέλιο αφού η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του.
Η Αναγέννηση θα απειλήσει στο 19’ όταν ο Τσάκωνας θα απομακρύνει δύσκολα την κεφαλιά του Αδαμόπουλου μετά το φάουλο τοτ Τζελέπη.
Αναγκαστική αλλαγή για την Αναγέννηση στο 33’, τη θέση του τραυματία Ανδρούτσου παίρνει ο Ζαφείρας. Πλήγμα για τους φιλοξενούμενους που χάνουν τον πρώτο σκόρερ τους με 33 γκολ στο πρωτάθλημα.
Ωραία κάθετη πάσα του Καπατσούλια, την προβολή του Γούρμου απέκρουσε ο Τσαουντέλιο στο 39’.
Στο 40΄ σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, θα χαθεί μια καλή ευκαιρία για την ισοφάριση αφού το σουτ του Τσάλτα να περνά πάνω από τα δοκάρια.
Ο Καπατσούλιας βρέθηκε σε θέση βολής στο 44’ αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Σπανός παραχωρώντας κόρνερ.
Με το γκολ του Γούρμου να κάνει την διαφορά οι ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
48' Γκολ για την Αναγέννηση με το πολύ ωραίο σουτ του Τζελεπή να καταλήγει στη γωνία του Τσάκωνα και  1-1
Νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση στο 50’, που μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο αλλά το σουτ του Τσάλτα από καλή θέση κατέληξε άουτ.
Μεγάλη και μάλιστα διπλή ευκαιρία χάνεται στο 52’ για τον Π.Α.Ο.Β.. Σέντρα του Πολίτη, ο Μαντούκας στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης την κεφαλιά του Καραχάλιου θα διώξει εντυπωσιακά ο Τσαουντέλιο.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Βάρδα στο 64’, το σουτ του Καπατσούλια όμως, μετά από πάσα του Παναγόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσαουντέλιο.
Στο 72’ Σέντρα ο Δημητρόπουλος, κεφαλιά ο Μπισμπάρδης, η μπάλα κατέληξε σύριζα άουτ. Σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους.
Σέντρα ο Δημητρόπουλος,κεφαλιά ο Μπισμπάρδης, η μπάλα κατέληξε σύριζα άουτ. Σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους.
Καλή απόκρουση
Στο 87’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βραχνή για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Σαμπανέι.
90' Γκοοοοοολ «λύτρωση» για την Βάρδα με  εκπληκτική κεφαλιά του Μπισμπάρδη μετά από σέντρα του Παναγόπουλου.
Διαιτητής ο κ. Μανούχος Ε. με βοηθούς τους κ.κ. Δαρσινό Δ. και Ζώη Μ. από την Αργολίδα.
Οι συνθέσεις 
Π.Α.Ο.Β.:(Χ. Καραπίτσος)Τσάκωνας, Πολίτης (82’ Χαματάι), Παναγόπουλος, Βραχνής, Καραχάλιος, Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης, Δημητρόπουλος (73' Σαρανταυγάς), Καπατσούλιας, Γούρμος, Βαρβαρέσος (80' Νικολετάκης).
Aναγέννηση: (Φ. Σχοινάς)Τσαουντέλιο, Κόκολης, Παναγόπουλος, Σπανός, Μαντούκας, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζελέπης, Σαμπανέι, Ανδρούτσος (33' λ. τρ. Ζαφείρης), Τσάλτας. 
Ευχαριστούμε το http://www.patrisnews.com  και ιδιαίτερα τον φίλο Γ. Μουρούτη για την πολύτιμη συνεργασία μας.
 
Η βαθμολογία σε 2 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ63 - 1 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 42 - 0 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ11 - 2 
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 00 - 3 
Η επόμενη αγωνιστική (3η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου