Τρίτη, Μαΐου 21

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΒΑΡΔΑ ΑΥΡΙΟ Η Α.Ε.Κ.


ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ
                                       
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Τετάρτη 22-5-13 ώρα 17:00
Δημοτικό Βάρδας
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Διαμαντόπουλος Α.
Αρκαδίας
Βεργέτης Δημ.
Δημογέροντας Κων.
2.
Τετάρτη 22-5-13 ώρα 16:00
Δημοτικό Μαχαιράδου Ζακύνθου
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.
Νεοφυτιάδης Ι.
Κορίνθου
Καλάρας Ελ.
Μπούμπας Παν.
Πολύ δύσκολη η αποστολή της Α.Ε.Κ. αύριο Τετάρτη και ώρα 17:00 στην Βάρδα όπου φιλοξενείται στο "Γ. Καλάκος" από τον πρωτοπόρο και με το απόλυτο 3Χ3 Π.Α.Ο. Βάρδας τον επωνομαζόμενο και ως "Μπάρτσα" του Ηλειακού ποδοσφαίρου.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς πολύ άτυχη μέχρι τώρα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα για την διεκδίκηση της ανόδου. Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα ταξιδέψει στην Ηλεία για "τουρισμό". Ο στόχος όλων στην ομάδα είναι η καλή κατ' αρχήν εμφάνιση και το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί της ανόδου όπου απαλλαγμένοι πια από το άγχος και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες τους θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Ο Γούρμος πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα του α΄γύρου επί της Α.Ε.Κ. στο Αργοστόλι
Από την άλλη ο Π.Α.Ο.Β. μόνο στραβοπάτημα δεν σκέφτεται απέναντι στην ομάδα που τον προβλημάτισε πολύ στο παιχνίδι του Αργοστολίου όπου χρειάστηκε πολύ τύχη, εκπληκτικές αποκρούσεις του Τσάκωνα αλλά και την εμπειρία του Γούρμου για να πάρει την πιο σημαντική της νίκη.
Τα προβλήματα για τον Σπ. Παπαδάτο όπως προαναφέραμε είναι πάρα πολλά αφού λόγων επαγγελματικών και μαθητικών υποχρεώσεων θα λείψουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Επίσης απόν από το παιχνίδι θα είναι ο τιμωρημένος Γ. Πολλάκης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Α. Κούτη. 
Αντίθετα ο Χ. Καραπίτσος που δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα επιστρέφει μετά από τιμωρία και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Βραχνής.
Μονομαχία Κοσμάτου- Μπισμπάρδη από το παιχνίδι του α' γύρου
Διαιτητής ο κ. Α. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βεργέτη και Κ. Δημογέροντα από την Αρκαδία.
Δηλώσεις στο sportsthea για το αυριανό παιχνίδι έκανε ο εξαίρετος κεντρικός αμυντικός μέσος της Α.Ε.Κ. Άγγελος Κούκλας.
Ας δούμε τι μας είπε.
«Ο αυριανός αγώνας με τη πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητη ομάδα του Π.Α.Ο. Βάρδας σίγουρα είναι πολύ δύσκολος. Εμείς φυσικά θα πάμε στην Βάρδα με στόχο τη νίκη. Μέχρι τώρα παρά τις πολύ καλές κατά γενική ομολογία εμφανίσεις μας δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω μια νίκη και είναι κάτι που μας αδικεί αλλά και μας στεναχωρεί. Στον πρώτο αγώνα στο Αργοστόλι με τον ίδιο αντίπαλο θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί, όπου αν είχαμε πετύχει τη νίκη που διακαιούμασταν όλα για εμάς αλλά και τον όμιλο θα ήταν διαφορετικά.
Ο Άγγελος Κούκλας

Όπως λέει και ο προπονητής μας και θα συμφωνήσω απόλυτα και εγώ μαζί του, όλες οι ομάδες λίγο πολύ κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο και αυτό αποδείχθηκε από την μέχρι στιγμής παρουσία και των τεσσάρων ομάδων.
Δυστυχώς στην ομάδα μου έλειψε το γκολ. Σε όλα τα παιχνίδια κάνουμε πολλές  και μεγάλες φάσεις που δεν μετουσιώνονται σε γκολ και αυτό είναι που κοστίζει μέχρι τώρα στην ομάδα.
Μπορεί να είμαστε τελικά εκτός στόχου αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Θα συνεχίσουμε το ίδιο ώστε να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια την σειρά. Όμως σίγουρα χρωστάμε και κάτι στους εαυτούς μας, στον προπονητή, τον πρόεδρο αλλά και τον Δ. Κουμαριώτη, ο οποίος έχει κάνει μαζί με τον προπονητή μας τεράστια προσπάθεια για την ομάδα και εμάς.
Θα πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια με ψυχή και πάθος σαν να είμαστε εμείς οι πρωτοπόροι.
Όσον αφορά τη Βάρδα πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, που σίγουρα δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που είναι.
Τέλος πιστεύω σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και να κάνουμε την έκπληξη παίρνοντας μια μεγάλη νίκη».
 
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
                                     

Στον άλλον αγώνα του ομίλου που θα προηγηθεί στην Ζάκυνθο η Θύελλα Αμπελοκήπων στο Δημοτικό Μαχαιράδου στις 16:00, φιλοξενεί την Αναγέννηση Πατρών σε έναν αγώνα με περιορισμένο ενδιαφέρον μετά την εντός έδρα  ήττα της Ζακυνθινής ομάδας από την Βάρδα.
Φάση από το 0-0 του αγώνα της Πάτρας τον α΄ γύρο
Προβλήματά στις δυο ομάδες υπάρχουν αρκετά με τους προπονητές των ομάδων να ψάχνουν λύσεις.
Διαιτητής ο κ. Ι. Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Καλάρα και Π. Μπούμπα από την Κόρινθο.
Η βαθμολογία σε 3 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
9
5 - 2 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
4
3 - 2 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
2
1 - 2 
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
1
0 - 3 
 
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
2.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ – Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου