Τρίτη, Μαΐου 21

ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΚΕΦΑΛΟΣ 2013"

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-1
Πρωταθλητές τα πιτσιρίκια του Δ. Ζησιμάτου

Ολοκληρώθηκε, έστω και με κάποια παρατράγουδα, έστω και αν εκκερεμεί η κατάθεση ενστάσεων του Α.Ο.Κ.Ι., σήμερα Τρίτη 21-5-13 το απόγευμα στα Φαρακλάτα το τουρνουά juniors "Κέφαλος 2013"  όπου Παγκεφαλληνιακός και Εικοσιμία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δίνει τον τίτλο στα πιτσιρίκια του Δ. Ζησιμάτου.
Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό και οι μικροί μας ποδοσφαιριστές εκτός από το θέαμα που ήταν πλούσιο έδωσαν και το μήνυμα ότι το ποδόσαφαιρο είναι γιορτή και αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει όλους είναι η χαρά της συμμετοχής και όχι απαραίτητα της νίκης.
Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν. Τέτοια μηνύματα δίνουν ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο μας στην συνέχεια μπορεί να βασιστεί σε αυτό το σπουδαίο σε ταλέντο και ιδέες νέο "αίμα".
Οι αγώνες αυτοί ήταν στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής.
Τα γκολ
Το 1-0 για τον Παγκεφαλληνιακό θα πετύχει με μακρινό σουτ ο  Άλμπι, ενώ για την Εικοσιμία ο Μανίκας με διαγώνιο σουτ θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1. Γκολ που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες ισοβάθμισαν στην κορυφή με 25 βαθμούς. 
Διαιτητής ο κ.  Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σκαλτσή και Χ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Αποστολάτος, Τανουσάϊ, Κουρκουμέλης Αλ., Καππάτος, Μανέντης, Καμπανός, Μαμασούλας Αλ., Κουρκουμέλης Αιμ., Μανίκας.
Έπαιξαν και οι:Ρώσσης, Μπεκατώρος, Βρεττός, Bletsoj, Δομέμικος, Τζωρτζάτος, Πολλάτος.
Παγκεφ/κος:(Γ. Βασιλάκης), Αντωνίου, Μαγδαληνός, Βανδώρος, Κονδάκης, Πάπα, Γαλιατσάτος, Albi, Κανπίτσης, Σάντο, Φωκάς, Simo.
Έπαιξαν και οι:Μπεκίρη, Τσάσης, Σκουρτάκη, Τριανταφυλλίδης, Παπάϊ, Γεωργόπουλος, Κατερέλος.
********************************
Μικρά από τα Φαρακλάτα:
#Αξίζει να εξάρουμε την προσπάθεια του υπεύθυνου για την διεξαγωγή του τουρνουά αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμή που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ήταν η "ψυχή" της διοργάνωσης.
#Επίσης πολλά μπράβο αξίζουν και στο υπεύθυνο του Ενωσιακού γηπέδου κ. Γιάννη Κουμαριώτη που με την εργατικότητα και την ευγένεια του είχε τα πάντα στην εντέλεια χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Κάτι για το οποίο όλοι είχαν να πουν και έναν καλό λόγο για τον Γιάννη.
#Καλό επίσης μήνυμα ήταν η παρουσία αρκετού κόσμου στην εξέδρα του Ενωσιακού που στο τέλος καταχειροκρότησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές.
#Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν μετάλλια και στις δυο ομάδες θέλοντας οι υπεύθυνοι να στείλουν μήνυμα ότι η συμμετοχή είναι αυτό που μετράει και όχι ο πρωταθλητισμός.
#Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής με την βοήθεια του προέδρου κ. Β. Μαζαράκη ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μετά την επιστροφή του από την Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου