Σάββατο, Μαΐου 18

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2012-2013 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

kipello2
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  5-6

  

14ο FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, 6-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης


Το δέκατο πέμπτο κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 6-5 στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Λαμίας επί της Βουλιαγμένης.
Ήταν, όπως αναμενόταν, ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Βουλιαγμένη ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ στην τελευταία περίοδο κι έφτασε στο στόχο του.
Στην εκπνοή της συνάντησης, η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε όταν ο Ελμισιάν σούταρε σε παίκτη παραπάνω, αλλά σύμφωνα με τους διαιτητές το σουτ ήταν εκπρόθεσμο και δεν πέρασε ποτέ τη νοητή γραμμή του τέρματος.
Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 2-0 στην αρχή του αγώνα και στη συνέχεια διατήρησε προβάδισμα ενός τέρματος σε 2-1, 3-2, 4-3 και 5-4. Στην τελευταία περίοδο, ο Κολόμβος ισοφάρισε σε 5-5 στον παίκτη παραπάνω, ενώ το τελικό 6-5 έκανε ο καλύτερος παίκτης του τελικού, Γιάννης Φουντούλης.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-1, 2-2.
ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ
1ο Οκτάλεπτο: 1-0 Αφρουδάκης (παίκτης παραπάνω), 2-0 Μυλωνάκης (κόντρα), 2-1 Φουντούλης (παίκτης παραπάνω).
2ο Οκτάλεπτο: 2-2 Φουντούλης (πέναλτι), 3-2 Αφρουδάκης (περιφέρεια).
3ο Οκτάλεπτο: 3-3 Σχίζας (παίκτης παραπάνω), 4-3 Γούνας (πέναλτι), 4-4 Μάγιαρακ (παίκτης παραπάνω), 5-4 Αφρουδάκης (παίκτης παραπάνω).
4ο Οκτάλεπτο: 5-5 Κολόμβος (παίκτης παραπάνω), 5-6 Φουντούλης (πέναλτι).  
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης 3, Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μαυρωτάς, Μασμανίδης. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 2/5 με παίκτη παραπάνω, 1 από περιφέρεια, 1 από κόντρα, 1 με πέναλτι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 4/10 με παίκτη παραπάνω, 2 με πέναλτι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σταυρόπουλος-Γιώργος Σταυρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου