Πέμπτη, Μαΐου 16

Ε. Δουσέσης: «Δεν πάμε Λαμία για τουρισμό»

Συνέντευξη έδωσε στον Sentragoal ο πρώτος σκόρερ του Ν.Ο.Α. στο φετινό πρωτάθλημα Βαγγέλης Δουδέσης όπου ανέφερε ότι η ομάδα μας δεν πάει για Λαμία και στο final4 του κυπέλλου Ελλάδος για τουρισμό.
Ας δούμε τι ανέφερε στον Δημήτρη Ντζάνη:

Η φετινή περίοδος είναι η πιο σημαντική στην ιστορία της ανδρικής ομάδας του Αργοστολίου, που κέρδισε επάξια την παρουσία της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της και σε φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης στη Λαμία την κάτοχο του τίτλου Βουλιαγμένη και ο στόχος για την ομάδα της Κεφαλονιάς απέναντι στους «μπέμπηδες» θα είναι να χαρούν αυτή τη συμμετοχή τους.
«Η φετινή μας παρουσία είναι η επιβράβευση των κόπων δύο χρόνων για όσους σχετίζονται με την ομάδα. Για όλους τους αθλητές στο Αργοστόλι είναι ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία μας στο φάιναλ φορ μιας και δυστυχώς δεν είμαστε συνηθισμένοι και μαθημένοι να παίζουμε συχνά παιχνίδια τέτοιας σημασίας» δηλώνει στο «Goal» o πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 49 γκολ Ευάγγελος Δουδέσης και συμπληρώνει:
«Δεν πρόκειται να πάμε στη Λαμία για τουρισμό. Θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις αφού στα πλέι οφ τόσο η αγωνιστική όσο και η εξωαγωνιστική μας εικόνα δεν ήταν ανάλογη της υπόλοιπης χρονιάς».
«Πήραμε ό,τι μας άξιζε»
Ο Ευάγγελος Δουδέσης από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Πόλαρ Μπίαρς. Για την εντυπωσιακή παρουσία του Αργοστολίου στην Α1 είπε:
«Στο πρωτάθλημα πήραμε ό,τι μας άξιζε. Το δίμηνο Μάρτη και Απρίλη είχαμε ένα αήττητο σερί εννέα παιχνιδιών, το οποίο μας έφερε στην τέταρτη θέση. Κερδίσαμε τους πάντες στην Κεφαλονιά εκτός από τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, κρατήσαμε το αήττητο κόντρα στις ομάδες από την 7η θέση και κάτω, χάσαμε στις λεπτομέρειες στο Ο.Α.Κ.Α. από τον Παναθηναϊκό και στη Θεσσαλονίκη από τον Π.Α.Ο.Κ., ενώ είμαστε οι μόνοι εκ των συνδιεκδικητών της 4ης θέσης οι οποίοι κέρδισαν την 3η Χίο. Όλα αυτά αποδεικνύουν τη σταθερότητά μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κι όλα αυτά, έχοντας από τον Γενάρη τη μεταγραφή του ξένου μας παίκτη, του Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, στην Κάλιαρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου