Πέμπτη, Μαΐου 23

ΑRSENAL F.C.:ΕΠΙΣΚΕΨΗ Λ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ


Έρχεται στην Κεφαλονιά ο Λάκης Παπαϊωάννου
Το τριήμερο 24-26 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η ετήσια επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή και επισήμου scouter της ΑRSENAL F.C. για την Ν.Α. Ευρώπη κ. Λάκη Παπαϊωάννου στην Κεφαλονιά.
Ο κος Παπαϊωάννου θα επιθεωρήσει την δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα της τοπικής σχολής σε Αργοστόλι, Ληξούρι, Λειβαθώ και Πρόννους και θα έχει συνεργασία με τα στελέχη της ακαδημίας, ενώ θα πάρει μέρος και σε ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των παιδιών.
Αναλυτικά την Παρασκευή 24 Μαΐου  στις 8 μ.μ θα διεξήχθη σε αίθουσα του Επιμελητήριου συνάντηση-συζήτηση με τους γονείς και τους προπονητές της ακαδημίας, συνάντηση που είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου και το κοινό.
Το Σάββατο θα παρακολουθήσει τις  πρωινές προπονήσεις της σχολής στις 10 π.μ στο Αργοστόλι και στις 11.30 π.μ. στις Κεραμειές, ενώ το απόγευμα θα επιθεωρήσει τα τμήματα του Ληξουρίου.
Την Κυριακή το πρωί θα παρευρεθεί στις προπονήσεις των τμημάτων των Πρόννων στο γήπεδο των Τζαννάτων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με γονείς στο πολιτιστικό κέντρο του Πόρου.
Τέλος το απόγευμα της Κυριακής θα συμμετάσχει στην προπόνηση των παίδων στο γήπεδο Κεραμειών.
Η επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή είναι στο πλαίσιο του grassroot program των Αrsenal Soccer Schools με στόχο την άρρηκτη συνεργασία και την υλοποίηση των προπονητικών προγραμμάτων και του ασκησιολογιου της Arsenal στην σχολή της Κεφαλονιάς.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕA THΣ ΑRSENAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου