Κυριακή, Μαΐου 19

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Α.Ε.Κ.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 0-0
"ΛΕΥΚΗ" ΙΣΟΠΑΛΙΑ........ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ
Όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι στο τέλος δύσκολα μπορείς να καταφέρεις να πάρεις τη νίκη.
Αυτό έπαθε η Α.Ε.Κ. στο τρίτο παιχνίδι της στα playoffs. Σπατάλησε ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες και στο τέλος το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μόνο τον «παρθενικό» της βαθμό σε αυτή την φάση.
Για μια ακόμη αγωνιστική η ομάδα μας παρότι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού από την αντίπαλο της, εν τούτοις δείχνοντας και πάλι αδυναμία στο να πετύχει κάποιο τέρμα έφυγε από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου  μόνο με τον ένα βαθμό κάτι που σίγουρα την αδικεί.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με την αφόρητη ζέστη να αποτελεί εμπόδιο στις προσπάθειες και των δυο ομάδων.
Συναγερμός στην εστία της Α.Ε.Κ. με τον Άννινο να "καθαρίζει"
Οι φιλοξενούμενοι στο α΄ ημίχρονο μπήκαν πιο αποφασιστικά χάνοντας και κάποιες καλές ευκαιρίες στην αρχή. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και η Α.Ε.Κ. άρχιζε σιγά-σιγά να βρίσκει τον ρυθμό της και να γίνεται και απειλητική.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και με περισσότερες δυνάμεις, προσπάθησαν πολύ για τη νίκη χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πανηγυρίσουν όπως προαναφέραμε το «παρθενικό» τους γκολ στην κατηγορία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βγουν με κάθετες πάσες στην εστία των γηπεδούχων. Μάλιστα σε μια από αυτές και συγκεκριμένα στο 74’ ο Άννινος θα κάνει την απόκρουση του αγώνα στο πλασέ του Σαμπανέϊ και στο τετατέτ τους.
Επίσης διαμαρτύρονται για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε αλλά δεν πρέπει να έχουν δίκιο αφού υπήρχαν δυο παίκτες τους εκτεθειμένοι στην περιοχή των γηπεδούχων.
Φάσεις και γκολ
Στο 16' η πρώτη καλή φάση του αγώνα για την Πατρινή ομάδα όταν στην παράλληλη πάσα του Κοκκόλη στην περιοχή και στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει το πλασέ στην κίνηση ο Τσαλτάς, η μπάλα κοντράρει στον Άννινο και καταλήγει κόρνερ.
Ωραία κάθετη πάσα στο 23' του Τζελέπη στον Σαμπανέϊ μόνος απέναντι από τον Άννινο θα χάσει το κοντρόλ με αποτέλεσμα να προλάβει ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ.  και να μπλοκάρει τη μπάλα.
Νέα καλή ευκαιρία και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 24' όταν το διαγώνιο συρτό σουτ του Παπαδόπουλου στο απέναντι δοκάρι του Άννινου θα περάσει σύριζα άουτ.

Η Α.Ε.Κ. θα χάσει την πρώτη καλή της ευκαιρία στο 37' όταν ο Αντωνόπουλος με ωραία σέντρα από αριστερά θα φέρει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Τσιαουσντέλιο, εκεί δε θα μπορέσει να διώξει ο Σπανός, η μπάλα θα φτάσει στον Περιβολάρη αλλά το σουτ που πραγματοποιεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Τελευταία ευκαιρία του α' ημιχρόνου και αυτή για τους γηπεδούχους όταν ο Μοσχονάς με ωραία πάσα θα βρει τον Στεφανάτο στα δεξιά, αυτός στη συνέχεια με παράλληλη πάσα θα προσπαθήσει να βρει τον Πολλάκη, όμως τελευταία στιγμή θα διώξει σε κόρνερ ο Σπανός. 
Με αυτές τις φάσεις ολοκληρώθηκε το α΄ημίχρονο και οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
Συναγερμός στην εστία των φιλοξενούμενων
Στο 53΄θα έχουμε μια φάση που θα φέρει διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων όταν θα τους ακυρωθεί γκολ που θα πετύχει ο Αδαμόπουλος με προβολή ύστερα από πάσα του Σπανού σαν οφσάιντ. Μια φάση που πρέπει να έχει δίκιο ο διαιτητής αφού φαίνεται εκτεθειμένος στην άμυνα των γηπεδούχων ο σκόρερ.
Μια σέντρα του Μοσχονά στο 56’ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή στον Κοσμάτο αλλά η κεφαλιά του τελευταίου θα καταλήξει άουτ.
Ευκαιρία για την Αναγέννηση στο 61΄όταν ο Άννινος με έξοδο θα προλάβει τον Τζελέπη μετά την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Αδαμόπουλου και θα διώξει με τα πόδια σε πλάγιο.
Μια περίεργη φάση που παραλίγο να στοιχήσει στους γηπεδούχους, έχουμε στο 68’ όταν το δυνατό πλάγιο του Τζελέπη θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, αυτή θα σκάσει μπροστά από τον Άννινο θα πάρει ύψος και αφού γλείψει την οριζόντια δοκό της εστίας του θα περάσει άουτ.
Ο Μοσχονάς στο 69΄θα βρει με ωραία κάθετη πάσα τον Χασάη, όμως θα προλάβει στην έξοδο ο Τσιαουσντέλιο και θα απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του με τα πόδια.
Νέα σέντρα και πάλι στο 72’ του Μοσχονά θα βρει τον Περιβολάρη μόνο στο β’ δοκάρι αλλά το πλασέ που θα πιάσει με υπερένταση, θα καταλήξει άουτ.
Η μεγάλη ευκαιρία της Αναγέννησης στο 74' με τον Σαμπανέϊ
Στο 74΄οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Παναγόπουλος με παράλληλη πάσα και τον Άννινο σχεδόν εξουδετερωμένο, θα περάσει την μπάλα στο β’ δοκάρι στον αμαρκάριστο και ξεχασμένο από τους αμυντικούς Σαμπανέϊ το πλασέ του οποίου τελικά θα διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σώζοντας την εστία του από σίγουρη παραβίαση.
Φάουλ του Μοσχονά στο 79’, η μπάλα στην περιοχή στον Πολλάκη με την κεφαλιά του τελευταίου να καταλήγει άουτ.
Ένα σουτ του Πολλάκη έξω από την περιοχή στο 82’ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Τσιαουσντέλιο που θα αποκρούσει ασταθώς για να παρεμβληθεί ο Χασάη και την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και στη συνέχεια να απομακρύνεται.
Μια μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων του Ψάλτη στο 85’ θα βγάλει τον Χασάη μόνο απέναντι από τον Τσιαουσντέλιο με τον τερματοφύλακα των Αχαιών να αποκρούει το πλασέ του νεαρού ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.
Ο Τσιαουσντέλιο θα "νικήσει" τον Χασάη στο 85' κρατώντας το 0-0
Οι γηπεδούχοι στο 90+2’ θα μείνουν με δέκα αφού ο Πολλάκης θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του διαιτητή κ. Κέκελου και θα αποβληθεί από την συνέχεια.
Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα στο 90+4’ και αυτή για τους γηπεδούχους όταν ο Αντωνόπουλος θα βρεθεί δεξιά και με ωραία προσπάθεια θα μπει στην περιοχή από πλάγια όπου θα βρεθεί απέναντι στον Τσιαουσντέλιο ο οποίος θα τον νικήσει στο ψηλοκρεμαστό πλασέ που θα επιχειρήσει.
Η μεγάλη ευκαιρία με τον Αντωνόπουλο στο 90+4'
Διαιτητής ο κ. Παν. Κέκελος με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Τσίκνα και Γρ. Κακατσίδη, όλοι από την Αιτωλοακαρνανία.
Α.Ε. Κεφαλληνίας(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος (91’ Κουμαριώτης Αγγ.), Κούκλης, Λουλούδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Χασάη, Κοσμάτος (68’ Κουμαριώτης Παν.), Μοσχονάς (80’ Ζάβαλης), Περιβολάρης.
Αναγέννηση Πατρών:(Φ. Σχοινάς), Τσιαουσντέλιο, Κοκκόλης, Παναγόπουλος (82’ Ζαφειρόπουλος), Σπανός, Μαντούκας, Αδαμόπουλος, Ζαφείρας, Τζελέπης 87’ Γιαχαλής), Σαμπανέϊ, Τσάλτας (78’ Ρουσάκης), Παπαδόπουλος. 


ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ 1-2


ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Χαρακίρι στο 90΄+ 2΄ - Νίκη ανόδου για τον Π.Α.Ο. Βάρδας (1-2)

Σπουδαία νίκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε πριν από λίγο ο ΠΑΟ Βάρδας, επικρατώντας με 2-1 της Θύελλας Αμπελοκήπων, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ.
Ο… συνήθης ύποπτος Ανδρέας Γούρμος δεν συγχώρεσε το λάθος του Γιάννη Κομιώτη και στο 90΄+ 2΄ με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την ομάδα του… στην Γ΄- Δ΄ Εθνική!
Φάσεις και γκολ
6΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον Πολίτη και με συρτό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.
18΄ Ο Λιβέρης πάσαρε στον Μαλαφούρη κι αυτός στην κίνηση θα κάνει το σουτ, με τον Τσάκωνα με εντυπωσιακό τρόπο να διώχνει σε κόρνερ.
31΄ Ο Τσουκαλάς με σέντρα θα βρει τον Γούρμο που θα μπει στην περιοχή, το αριστερό σουτ που θα επιχειρήσει η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Διαμαντή Λ.
34΄ Εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη, ο Κάρδαρης ανενόχλητος θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα όμως θα περάσει πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
38΄ ΓΚΟΛ: Η Βάρδα θα κερδίσει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Θύελλας. Θα το εκτελέσει απευθείας ο Γιάννης Βαρβαρέσος στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «Γ» του Λέανδρου Διαμαντή.
41΄ Ο Γούρμος θα μπει από αριστερά και πλάγια στην περιοχή θα επιχειρήσει μία σέντρα-σουτ, ο Καπατσούλιας θα κάνει την προβολή στο 2ο δοκάρι, όμως η μπάλα θα «κολλήσει» στο μπούτι του και θα μπλοκάρει ο Διαμαντής Λ.
67΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Λιβέρη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσάκωνα.
74΄ Ο Χρήστος Κομιώτης θα μπει στην περιοχή από αριστερά θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
90΄ Ο Βαρβαρέσος εκτελεί φάουλ από δεξιά στο πρώτο δοκάρι με τον Νικολετάκη ανενόχλητος να κάνει άτσαλο σουτ και να μπλοκάρει ο Διαμαντής Λ.
90΄+ 2΄ ΓΚΟΛ: Ολέθριο λάθος (πάσα) του Γιάννη Κομιώτη στη μεσαία γραμμή, εκμεταλλεύεται ο Ανδρέας Γούρμος που φεύγει στην αντεπίθεση και αφού πέρασε τον Λέανδρο Διαμαντή και δύο αμυντικούς που έτρεξαν να τον μαρκάρουν, με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τελικό 1-2, σε τρελά πανηγύρια!
Διαιτητής ο κ. Ν. Ανούσος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Σταματάκο και Παυλερού Ελ.   από την Λακωνία.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Σπύρος Αγαλιώτης): Διαμαντής Λ., Σοφός Δ., Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κάρδαρης (82΄ Διαμαντής Σ.), Κομιώτης Στ., Μαρίνος Ν., Κομιώτης Ι., Μαλαφούρης, Μαρίνος Ι., Μαρούδας Π. (70΄ Κομιώτης Χρ.)
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χρήστος Καραπίτσος): Τσάκωνας, Πολίτης (62΄ Χαματάι), Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Σαρανταυγάς (46΄ Πατσούρας), Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης, Δημητρόπουλος, Καπατσούλιας (84΄ Νικολετάκης), Γούρμος, Βαρβαρέσος.
Από το http://www.zantesport.gr το οποίο και ευχαριστούμε για την συνεργασία μας.

 
Η βαθμολογία σε 3 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
9
5 - 2 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
4
3 - 2 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
2
1 - 2 
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
1
0 - 3 
Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου