Παρασκευή, Μαΐου 31

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ..... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..... ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ!!!!!

Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ........  ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Θεωρούμε ότι η πρώτη και μεγάλη ανάγκη στις αθλητικές υποδομές του νησιού μας είναι η αντικατάσταση του επικίνδυνου και ακατάλληλου πλέον συνθετικού χλοοτάπητα.
Να θυμίσουμε ότι το έργο της πρώτης τοποθέτησης είχε πραγματοποιηθεί το 2003 με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αθήνα 2004”.
Ήταν τότε πραγματικά ένα πρωτοποριακό έργο για την εποχή και το δεύτερο που κατασκευάστηκε σε όλη την Ελλάδα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Δεν υπάρχει ίχνος συνθετικού χόρτου. Ίδια εικόνα και στις δυο εστίες
Σήμερα, η κατάστασή του και μετά από 10 χρόνια εξαντλητικής του χρήσης, μέχρι σημείου κατάχρησης, παρουσιάζει μια απαράδεκτη για την πρωτεύουσα του νησιού εικόνα και πολύ περισσότερο κρίνεται επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των αγωνιζομένων.
Δεν αμφισβητούμε τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου, όμως μια πληροφορία που μας ήρθε, ότι η Π.Ε. της Ζακύνθου μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο του γειτονικού νησιού δίνει 1.000.000 ευρώ για την ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στο Δήμο Ζακύνθου, όπως συμβαίνει και στον δικό μας, το αναφέρουμε.
Γι' αυτό προτείνουμε στον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση όσο και στον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, να εξετάσουν την αντίστοιχη περίπτωση και στο Δήμο Κεφαλλονιάς.
Αλίμονο στον εκτελεστή του πέναλτι
Το κόστος τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα συν τα έργα υποδομής απαιτούν ένα κόστος της τάξης των 150.000 έως 200.000 ευρώ.
Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσουμε και τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις που στο σύνολό τους ανήκουν στο Δήμο Κεφαλλονιάς εκτός προγραμματισμού αφού κι εκεί τα προβλήματα είναι τεράστια.
Τέλος, αυτά τα επισημαίνουμε τώρα για να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος ώστε στην έναρξη της νέας περιόδου να είναι έτοιμα, προκειμένου να αποφύγουμε τα προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς που εκτός του ότι αναστάτωσε τα Σωματεία, επέφερε και μεγάλο οικονομικό κόστος σε αυτά και ιδιαίτερα σε αυτά της Παλλικής, της Σάμης, των Ομαλών αλλά και της Ερύσσου.
Επίσης, εκτός του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα πρέπει να βρεθεί άμεσα πηγή χρηματοδότησης για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και στα γήπεδα Δημοτικό “Άγιου Αντώνιου” Ληξουρίου, Κεραμειών, Τζανάτων, Καραβομύλου, Ομαλών, Μακρυωτίκων και Ερρύσου. 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


Εδώ δεν υπάρχουν καθόλου ίνες φαίνεται μόνο το πλαστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου