Τετάρτη, Μαΐου 29

Στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος Λάππα για την πρόκριση

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας του βρίσκεται ο Ατρόμητος Λάππα, ο οποίος σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Κρεμαστής στο Ηράκλειο (γηπ. Αρχανών, 5 μ.μ.).
Όποια ομάδα κερδίσει, θα πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και την επόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Αρη Ακροποτάμου.

Η ομάδα της Αχαΐας είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, πιο πεισμωμένη από ποτέ, μετά τα πρόσφατα γεγονότα και την ταλαιπωρία μέχρι να οριστεί το ματς στο Ηράκλειο.
Η αποστολή του Ατρόμητου Λάππα, που αποτελείται από 31 μέλη (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, φίλαθλοι), φτάνει σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο από τον Πειραιά, θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης και το απόγευμα θα μεταβεί στο γήπεδο για το ματς.
Ο προπονητής του Ατρόμητου Λάππα, Χρήστος Καραπίτσος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και μπορεί να επιλέξει την καλύτερη 11άδα. «Στόχος μας είναι η πρόκριση. Τουλάχιστον η ταλαιπωρία μας να έχει αντίκρισμα. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», έλεγε ο τεχνικός της ομάδας.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής, Σάββας Ορφανίδης, δεν θα έχει τον τραυματία Τζαφέρη, ενώ οι πιο γνωστοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι οι Ευτύχης Τζιβίλογλου και Γιώργος Δελαπόρτας, που έχουν αγωνιστεί στην Παναχαΐκή.

Γενικά, πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, το οποίο όμως προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα, καθώς δεν κατάφερε στον Όμιλο, που συμμετείχε να πάρει την άνοδο για τη Γ' Εθνική.
Πλέον του απέμεινε μόνο το Κύπελλο Ερασιτεχνών
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρυσός (Χανίων) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Καλφάκη, Μαρνέζο.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του αγώνα, θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Αυτό βέβαια θα είναι το χειρότερο σενάριο για τον Ατρόμητο Λάππα, αφού θα τρέξει για να προλάβει το καράβι που αναχωρεί στις 9 μ.μ. από το Ηράκλειο για τον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου