Σάββατο, Μαΐου 18

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ 1η ΤΗΣ ΝΙΚΗ Η Α.Ε.Κ. ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΓΙΑ "ΣΕΦΤΕ" ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 19-5-13 ώρα 16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.
Κέκελος Παν.
Αιτωλ/νίας
Τσίκνας Ελ.
Κακατσίδης Γρ.
2.
Κυριακή 19-5-13 ώρα 16:15
Δημοτικό Μαχαιράδου Ζακύνθου
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ. - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
Ανούσος Νικ.
Λακωνίας
Σταματάκος Γ.
Παυλέρου Ελ.







Δύσκολο όσο και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι την Κυριακή για την Α.Ε. Κεφαλληνίας, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs πρωταθλητριών ομάδων Ενώσεων, φιλοξενεί στο ΔΑ.Κ. Αργοστολίου και ώρα 4 μ.μ. την πολύ καλή ομάδα της Αναγέννησης Πατρών.
Ο Κρούτη σε δράση στον αγώνα της Ζακύνθου με την τοπική Θύελλα Αμπελοκήπων
Στην ομάδα της Κεφαλονιάς υπάρχει πίστη για την πρώτη και "παρθενική" της νίκη σε αυτή την διαδικασία και όλοι είναι πανέτοιμοι να επιτύχουν τον στόχο τους.
Μπορεί η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου στα δυο πρώτα παιχνίδια των playoffs να μην έχει καταφέρει κάποιο καλό αποτέλεσμα και να μετράει δυο ήττες σε αυτά, όμως η αλήθεια είναι ότι άξιζε μιας καλύτερης τύχης αφού και τα δυο αυτά αποτελέσματα όπως και οι ήττες είναι εντελώς πλασματικά.
Από την άλλη η Πατρινή ομάδα, η πρωταθλήτρια Αχαΐας έδειξε πολύ καλά στοιχεία μετρώντας μια ισοπαλία στην αυλαία με την Θύελλα Αμπελοκήπων εντός έδρας και μια ήττα στην Βάρδα από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε ακριβώς στο 90' και σίγουρα αδικεί την ομάδα του Φ. Σχοινά.

Φάση από τον αγώνα της Πατρινής ομάδας με τον Π.Α.Ο. Βάρδας
Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Κεφαλονιάς αντίθετα με τους Αχαιούς που θα παραταχθούν χωρίς το μεγάλο τους επιθετικό όπλο, τον πολύπειρο Ανδρέα Ανδρούτσο, οποίος δε θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση, αφού παραμένει τραυματίας από το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Βάρδας και υποβάλλεται σε θεραπεία.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κέκελος με βοηθούς τους κ.κ. Τσίκνα Ελ. και Κακατσίδη Γρ. από την Αιτωλοακαρνανία. 
Δηλώσεις στο sportsthea έκανε ο νεαρός χαφ της ομάδας μας Παναγιώτης Κουμαριώτης.
Ας δούμε τι μας είπε:
Το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Πατρών θα είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, αρκετά δύσκολο και δυνατό που πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε την πρώτη μας νίκη αφού κάτι τέτοιο είναι μέσα στις δυνατότητες μας όπως δείξαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια από τα οποία δεν πήραμε κάτι κυρίως λόγω ατυχίας αλλά και κάπου αδικηθήκαμε.

Φυσικά για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να αξιοποιήσουμε τις φάσεις που σίγουρα θα μας δοθούν. Επίσης μεγάλη σημασία θα έχει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα κάτι που σίγουρα θα μας δώσει το τρίποντο αφού σε αυτό το παιχνίδι θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ!

Θα θέλαμε κοντά μας τον κόσμο μας ώστε να μας συμπαρασταθεί και να δώσει δύναμη στην προσπάθεια μας». 
    ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ          









"ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ







Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Βάρδας φιλοξενείτε στο Δημοτικό Μαχαιράδου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής από την Θύελλα Αμπελοκήπων η οποία "καίγεται" για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. 
Φάση από τον αγώνα της Ζακυνθινής ομάδας με την Α.Ε.Κ.
Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που όπως είπαμε για τους γηπεδούχους οι τρεις βαθμοί είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίοι αφού σε διαφορετικό αποτέλεσμα όλοι θα ψάχνουν να βρουν τον δεύτερο.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Χρ. Καραπίτσο η απουσία του τιμωρημένου κεντρικού αμυντικού της ομάδας Βραχνή. 
Ο μόνιμος σκόρερ του Π.Α.Ο.Β. Γούρμος πετυχαίνει το γκολ επί της Α.Ε.Κ. στο Αργοστόλι
Τα προβλήματα για το τεχνικό δίδυμο της Θύελλας είναι πολλά και σημαντικά αφού οι Σπύρος Αγαλιώτης-Νίκος Ντόβρος δεν μπορούν να υπολογίζουν στην ομάδα τους, τον τιμωρημένο Ηλία Τσιριγώτη ενώ ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ι. Κομιώτης. Τέλος αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τριανταφυλλίδη (Euro Beach soccer με τον Α.Ο. Κεφαλληνία). Σε όλα αυτά υπάρχει και το ευχάριστο της επιστροφής του Διον. Σοφού που απουσίαζε στον αγώνα με την Α.Ε.Κ..
Διαιτητής ο κ. Ν. Ανούσος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Σταματάκο και Παυλερού Ελ.   από την Λακωνία.
Δηλώσεις Νίκου Ντόβρου στην "ΗΜΕΡΑ" της Ζακύνθου:

Ο ένας εκ των δύο τεχνικών της Θύελλας Αμπελοκήπων, Νίκος Ντόβρος μίλησε στην «ΗΜΕΡΑ» για την κυριακάτικη αναμέτρηση: «Για μας το ματς με την Βάρδα είναι το κυριότερο. Το θέλουμε πάρα πολύ και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Απλά θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί στα τελειώματα των φάσεων.

Αν παίξουμε όπως παίξαμε στην επανάληψη με την Α.Ε.Κ. τότε πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε να βρούμε το ρυθμό μας από νωρίς, κάτι που δεν έγινε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Αναγέννηση στην Πάτρα και με Α.Ε.Κ. στο Μαχαιράδο».
Η βαθμολογία σε 2 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
6
3 - 1 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
4
2 - 0 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
1
1 - 2 
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
0
0 - 3 
Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου