Τετάρτη, Μαΐου 14

Αγχωτική νίκη για τον Ζακυνθιακό (1-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων) – Μόνος πρώτος στον 12ο Όμιλο (Photos)

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.  1-0
                                               
Έγινε το πρώτο φαβορί για άνοδο στη Γ' Εθνική
Με 1-0 επικράτησε ο Ζακυνθιακός, στο Δημοτικό Στάδιο, του Διαγόρα Βραχνεΐκων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο, όμως τους έλειψε το γκολ. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες (συνολικά επτά) όμως το άγχος από τη μία, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από την άλλη, κράτησαν το 0-0.
Στην επανάληψη και στα πρώτα δευτερόλεπτα, ο Στέλιος Λιβέρης έδωσε τη λύση με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής. Όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κορίνθιου διαιτητή Κακριδή.
Αυτό που κρατάνε άπαντες στο στρατόπεδο του Ζακυνθιακού από τη σημερινή αναμέτρηση είναι το αποτέλεσμα και οι έξι βαθμοί που τους κρατάνε στην πρώτη θέση και μάλιστα μόνους τους. Από την άλλη, η Αχαϊκή ομάδα δεν έδειξε πολλά πράγματα, αφού δεν είχε ευκαιρία στο ματς, παίζοντας αμυντικά, προσδοκώντας να… «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
4΄ Ο Λιβέρης θα βγάλει την πάσα για τον Πέττα που θα παίξει το 1-2 με τον Καραμαλίκη. Ο Πέττας από καλή θέση θα κάνει το σουτ, με τον Μιχαλόπουλο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
6΄ Ο Λιβέρης θα βρεθεί λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Διαγόρα. Θα επιχειρήσει το δυνατό σουτ, με τον Μπαλτιμά εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ.
15΄ Ο Μαλαφούρης με κάθετη πάσα θα βγάλει μόνο του τον Πέττα που θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
19΄ Ο Μαλαφούρης στην περιοχή θα κάνει την κεφαλιά-πάσα με προορισμό τον Καραμαλίκη. Ο Αμπατζής θέλοντας να διώξει, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, καταλήγοντας κόρνερ.
20΄ Ο Δρόσος θα πασάρει στον Λιβέρη που θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
22΄ Ο Καραμαλίκης  στην περιοχή θα πασάρει στον Μαλαφούρη που θα κάνει το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
38΄ Ο Σούρμπης θα βγάλει τη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Καραμαλίκης θα πιάσει την κεφαλιά, με τον έμπειρο Μπαλτιμά να διώχνει σωτήρια.
46΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης, έξω από την περιοχή του Διαγόρα θα κερδίσει τις κόντρες και θα κάνει το δυνατό συρτό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Μπαλτιμά, κάνοντας το 1-0.
86΄ Ο Μαλλιάς θα βγάλει, από δεξιά, τη συρτή σέντρα, αλλά πριν του Δρόσου, θα προλάβει την πορεία της μπάλας ο Μπαλτιμάς και θα μπλοκάρει.
Καλή η διαιτησία του Κορίνθιου Κακριδή και των βοηθών του Πυργάκη, Σπηλιώτη της ίδιας Ένωσης.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στρ. Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Φυτόπουλος, Μαλαφούρης (75′ Κόλα), Λιβέρης, Τζιαφέρης, Αρκαδιανός, Πέττας (84′ Μαλλιάς), Κωστάκης, Καραμαλίκης, Σούρμπης, Δρόσος (88′ Θεοδώσης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Κ. Τσιπιανίτης): Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Βετούλας, Αμπατζής, Μιχαλόπουλος (88′ Τζόλας), Δασούρας, Δελιγιαννάκης, Παναγιωτόπουλος (73′ Αρφαράς), Λαζανάς, Ανδρεόπουλος, Φράγκος.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
http://www.zante-sport.blogspot.gr/
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο δημοσιογράφο Γ. Αναγνωστόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου