Δευτέρα, Μαΐου 12

Γιόρτασε με την ψυχή και τα παιδιά του ο ΑΣΚ


O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά γιόρτασε την Κυριακή 11 Μαΐου και μαζί του γιόρτασε όλο το Κεφαλλονίτικο μπάσκετ!
Ήταν  μια όμορφη φιέστα, που έλαβε χώρα στο κλειστό «Αντώνη Τρίτσης». Από το γήπεδο δηλαδή που πέρασε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο της Κεφαλονιάς. Μια χρονιά αναγέννησης που τόσο είχε ανάγκη ο ΑΣΚ, αλλά και ο Κεφαλλονίτικος αθλητισμός.
Μια μέρα χαράς, αλλά και αισιοδοξίας για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.
Βλέποντας άλλωστε τα μεγάλα παιδιά να σηκώνουν την κούπα ανόδου στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η, αλλά και τα μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να ξεδιπλώνουν στο παρκέ το ταλέντο τους και όσα έχουν διδαχθεί στα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι κανείς.
Θ. Μουίκης: «Γιορτάζουμε την άνοδο και τα παιδιά μας»
«Σήμερα γιορτάζουμε δύο πράγματα. Φέτος σπάσαμε άλλο ένα ρεκόρ και φτάσαμε να έχουμε στις ακαδημίες μας 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια και αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία. Διοργανώσαμε από ένα εσωτερικό τουρνουά σε όλα τα τμήματα και το χάρηκαν όλα τα παιδιά. Επίσης και αυτό μας δίνει άλλη μία μεγάλη χαρά οι άνδρες του συλλόγου ανέβηκαν κατηγορία μετά από κάποια χρόνια. Όλα αυτά μας γεμίζουν χαρά και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. 
Για μας πάντα στο καλύτερο, υπάρχει το ακόμα καλύτερο!» ήταν  τα λόγια του γενικού διευθυντή  του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη.
Στην γιορτή, ήταν  όλοι εκεί… οι προπονητές του ανδρικού τμήματος Λεωνίδας Παπαδάτος, αλλά και των τμημάτων υποδομής  Πάνος Ματιάτος,  Μάκης Μαρκάτος  Γιάννης Βουργίδης, Ιορδάνης Γεμενετζής και Δημήτρης Μητρόπουλος που έδωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. 
Κατά τη διάρκεια, διεξήχθη ο τελικός του πρωταθλήματος των κοριτσιών, ενώ αθλητές από την ακαδημία διαγωνίστηκαν στις βολές και σε αγώνες δεξιοτεχνίας με την μπάλα.
Ο ΑΣΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελένη Δαρδαμάνη που έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης, την ΚΕΔΗΚΕ, την Αστερόσκονη (Στέλλα Χριστοφοράτου) για τον στολισμό, αλλά και όλους τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη γιορτή αλλά και σε ολόκληρη την εφετινή περίοδο.
Παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση
http://www.youtube.com/watch?v=1GBIl2nPS-c#t=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου