Τρίτη, Μαΐου 27

Χειρουργείται αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Αλέκος Δευτεραίος


Αύριο στη Θεσσαλονίκη, στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο χειρουργείται από τον ειδικό σε τέτοιες περιπτώσεις, κ. Χριστόφορο Ευθυμιάδη στους κοιλιακούς ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Προόδου Ιθάκης Αλέξανδρος Δευτεραίος.
Η πάθηση ονομάζεται «σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών».
Ο Αλέξανδρος είχε από πολύ καιρό το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά το αντιμετώπιζε συντηρητικά (αποσυρόταν αγωνιστικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα) προκειμένου να αποφύγει την επέμβαση. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παγκεφαλληνιακό στις 3 Νοεμβρίου 2013 η κατάσταση επιδεινώθηκε και ύστερα από γενικότερο έλεγχο (μαγνητικές κ.λ.π.) οι γιατροί του αποφάσισαν ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης.  
Εδώ με τον συμπαίκτη και φίλο του
στην Πρόοδο Γ. Τσιντήλα
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η επέμβαση θα γίνει με τομή και θα τοποθετηθεί ειδικό πλέγμα στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα.
Η αποκατάσταση θα χρειαστεί περίπου 20-30 ημέρες, ενώ η επιστροφή του σε πλήρη αγωνιστική δράση υπολογίζεται τον προσεχή Σεπτέμβρη.
Το sportsthea  επικοινώνησε με τον άτυχο ποδοσφαιριστή και φίλο ο οποίος μας είπε για το πρόβλημα του.
«Τραυματίστηκα στο παιχνίδι με τον Παγκεφαλληνιακό στις 3 Νοέμβρη, δεν υπήρχε συγκεκριμένη φάση καθώς το πρόβλημα προϋπήρχε πολλά χρόνια πριν, απλά απέφευγα συντηρητικά το χειρουργείο (δεν έπαιζα μπάλα για μεγάλα χρονικά διαστήματα και το καταπολεμούσα), όμως αυτήν τη φορά μετά από πολλές μαγνητικές και γνώμες πολλών ορθοπεδικών, είχαν όλοι κοινή γνωμάτευση, έτσι αποφάσισα να κάνω το χειρουργείο αύριο στο Διαβαλκανικό ιδιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.  
Κλείνοντας θέλω να πω όποιος ερασιτέχνης αθλητής αγαπάει τον αθλητισμό και έχει πανομοιότυπους τραυματισμούς να ψάχνεται πολύ με γιατρούς πριν προβεί σε κάποια επέμβαση και μην τα παρατάει. Τέτοιου είδους χειρουργεία είναι πλέον ρουτίνας και θα είναι κρίμα κάποιος να σταματάει τον αθλητισμό από την στιγμή που είναι τόσο ανώδυνο όλο αυτό.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιστρέψω γερός και δυνατός στα γήπεδα και σε αυτό που αγαπάω».
Το sportsthea εύχεται στον Αλέξανδρο καλή επιτυχία στην επέμβαση και γρήγορα γερός και δυνατός κοντά μας στα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου