Σάββατο, Μαΐου 24

Η δεξίωση του Α.Ο. Φωκάτων στις νοικοκυρές του Σωματείου (φώτο)


Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων κ. Νίκος Φωκάς αλλά και το Δ.Σ., προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια τους στις προσπάθειες του ομίλου οι γυναίκες μέλη του, ιδιαίτερα στον μεγάλο αποκριάτικο χορό της,  τις δεξιώθηκε στο πανέμορφο εστιατόριο της Λακήθρας «Εν Κεφαλληνία», σε μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά.
Άλλη μια αξιόλογη πρωτοβουλία του ακούραστου προέδρου Νίκου Φωκά που έτσι δείχνει ότι ξέρει να ανταμείβει και να ευχαριστεί τους πολύτιμους συνεργάτες του αλλά και όσους-όσες βοηθάνε στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Δραστηριότητες πραγματικά πρωτοποριακές που ανεβάζουν το αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής και όχι μόνο.
Το sportsthea συγχαίρει τους ανθρώπους και τα μέλη του Α.Ο. Φωκάτων για το σπουδαίο έργο που «παράγουν», όπως και την ποδοσφαιρική ομάδα προπαίδων που στην πρώτη της παρουσία σε επίσημο πρωτάθλημα αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία!!
Ας δούμε την ανακοίνωση των Φωκάτων:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Φωκάτων θέλοντας να ευχαριστήσει τις νοικοκυρές του Συλλόγου μας, οι οποίες μαγείρεψαν για τον αποκριάτικο χορό μας, τους παρέθεσε δείπνο χθες βράδυ στο εστιατόριο «Εν Κεφαλληνία» στη Λακήθρα.
Παραβρέθηκαν τριάντα νοικοκυρές του Συλλόγου μας και απόλαυσαν εξαιρετικές γεύσεις.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο Σύλλογο μας διδάσκοντας ότι με τον εθελοντισμό όλα γίνονται".
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
*** Οι φώτο είναι από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο F/B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου