Σάββατο, Μαΐου 31

Πρωτάθλημα προπαίδων:Πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο τα Φωκάτα


Πρωταθλητής ο Α.Ο. Φωκάτων

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα προπαίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Α.Ο. Φωκάτων.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  3-1

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η Εικοσιμία σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα επικράτησε της Προόδου Ιθάκης με σκορ 3-1.
Τα γκολ πέτυχαν οι:
για τους γηπεδούχους και τα τρια ο Λευτέρης Στρατιώτης στο 21', 27' και 67', ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Καραντινός Ε. ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος με βοηθούς τον κ. Κομητόπουλο Π. και τον φίλαθλο Γ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάκης, Τζωρτζάτος, Σταματάτος, Κουρκουμέλης, Μανέντης, Καμπανός, Μαμασούλας, Θωμάτος, Ρώσσης, Στρατιώτης,Φαρακλός.
Έπαιξε και ο Πρέτζας. 
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Καραβίας, Καραντινός Αντ., Πάτερης, Αραπογιάννης, Γρίβας, Κασσιανός Νικ., Κανέλλος, Βλασσόπουλος, Πολυχρονάκης, Καραντινός Ε., Πατσαλιάς Μιχ..
Έπαιξαν και οι Κασσιανός Αντ., Πατσαλιάς Αγγ..
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  
Τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία τους πανηγύρισαν σήμερα τα Φωκάτα. Σήμερα στις Κεραμειές τελευταία αγωνιστική επικράτησαν των Διλινάτων με σκορ 3-1 και τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι.
Τα γκολ πέτυχαν οι:
Για τους πρωταθλητές δυο ο Βαγγέλης Φωκάς στο 20' και 50' και ένα ο Μουρελάτος Χαρ. στο 32'. Για τα διλινάτα ο Κρεμύδας στο 69'.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Γ. Μαγουλά (φίλαθλο).
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Τρίκαρδος, Ρόκκος, Μανωλάτος Γ., Λιπιάτος, Σίμο, Αναγνωστόπουλος Σ., Μπουγάς, Μουρελάτος Χ., Αναγνωστόπουλος Β., Φωκάς, Μουρελάτος Χαρ., Φραγκιάς.
Διλινάτα:(Σπ. Αλυσανδράτος),Γιακουμάτος, Κρεμύδας, Λουκάτος, Τζωρτζάτος, Κατσούρης, Θωμάς, Αναλυτής, Δρακονταειδής, Καραντινός, Μολφέτας, Αντωνάτος.
Η τελική βαθμολογία
ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1.ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ166510186
2.ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ136411225
3.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ15014628
4.ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ15014613

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου