Τετάρτη, Μαΐου 28

Νάτοι.... Νάτοι Οι πρωταθλητές φώναζαν και αποθέωναν του παίκτες του Στρ. Κουρούμαλου οι Ζακυνθινοί


ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ  1-0
                                 
4Χ4 "τρένο" για την Γ' Εθνική ο Ζακυνθιακός... του αρκεί μια ισοπαλία στα δυο τελευταία παιχνίδια 
Ο Ζακυνθιακός, για πρώτη φορά στην ιστορία του τη νέα αγωνιστική χρονιά θα παίζει στην Γ΄ Εθνική! Κι αυτό γιατί χθες επικράτησε του πολύ καλού (στην επανάληψη κυρίως) Άρη Αρχαίας Ολυμπίας με 1-0 και πλέον θέλει ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Διαγόρα Βραχνεΐκων την Κυριακή και ΑΕ Κεφαλληνίας την ερχόμενη Τετάρτη) για να ανέβει και μαθηματικά!!!
Το παιχνίδι ήταν για μη καρδιακούς. Ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αλλά ανταπέδωσαν οι γηπεδούχοι με τον Καραμαλίκη. Το ματς στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Εκεί υπήρξε ένα πρόβλημα με τον Λιβέρη. 
Ο έμπειρος μέσος, είχε δεχτεί μία αγκωνιά στο κεφάλι και στο ημίχρονο λιποθύμησε, με αποτέλεσμα άπαντες να φοβηθούν. Όμως ο Λιβέρης όχι μόνο δεν μπήκε στο ασθενοφόρο που ήρθε, αλλά έπαιξε ολόκληρο το β΄ μέρος και ήταν πολύ καλός! Και ο Καραμαλίκης έπαιζε με πρόβλημα στους προσαγωγούς από το 25΄ του παιχνιδιού και τελικά αντικαταστάθηκε στο 76΄.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και πλέον το γήπεδο έδειχνε… να «γέρνει». Οι παίκτες του Στράτου Κουρούμαλου δέχτηκαν μεγάλη πίεση, αλλά άντεξαν και τελικά στο 85΄ με τον Σούρμπη βγήκαν έξυπνα στην αντεπίθεση και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ανόδου!
Το τελευταίο σφύριγμα του Ρατσιάτου βρήκε τους γηπεδούχους να γίνονται ένα… κουβάρι και τους φιλάθλους στην κερκίδα να φωνάζουν: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές».
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
5΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου, η μπάλα έρχεται στην καρδιά της άμυνας του Ζακυνθιακού και ο Καρύδης από καλή θέση με προβολή θα στείλει την μπάλα άουτ.
16΄ Ο Δρόσος κέρδισε τις μονομαχίες, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και τη κατάλληλη στιγμή πάσαρε για τον Καραμαλίκη. Όμως ο Νικολόπουλος πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
19΄ Ο Μπράβος θα εκτελέσει κόρνερ και ο Πανάκης από καλή θέση και αμαρκάριστος θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.
22΄ Κάθετη πάσα του Πέττα, βγάζει τον Καραμαλίκη τετ α τετ με τον Αλεξανδρόπουλο, όμως το σουτ που επιχειρεί, η μπάλα περνάει άουτ.
56΄ Ωραία ενέργεια του Λιβέρη που θα πασάρει στον καραμαλίκη, το σουτ του τελευταίου θα μπλοκάρει την μπάλα ο Αλεξανδρόπουλος.
64΄ Ο Πανάκης θα βγάλει τη σέντρα, ο Γεωργιόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα θα περάσει άουτ.
65΄ Φάση διαρκείας στην άμυνα του Ζακυνθιακού, ο Μπράβος θα σουτάρει άουτ.
69΄ Ο Νικολόπουλος για τον Μπρη που θα κάνει το σουτ, ο Χαρακτινός θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει.
85΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης θα κλέψει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, θα πασάρει γρήγορα για τον Μαλλιά που θα βγάλει για τον Σούρμπη κι αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην Γ΄ Εθνική!
Παράπονα από τη διαιτησία του Ρατσιάτου έχουν οι φιλοξενούμενοι.
Επίσης, δια στόματος του Γενικού Διευθυντή του Άρη, Γιώργου Βαρουξή, οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ως ασέβεια τη συμπεριφορά του προπονητή των νικητών, Στράτου Κουρούμαλου και όπως είπαν δεν τιμά την πολύ καλή ομάδα του Ζακυνθιακού, η συμπεριφορά του.
Διαιτητής ο κ. Ρατσιάτος.
Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Φυτόπουλος, Μαρμαράς, Λιβέρης, Τζιαφέρης, Αρκαδιανός, Πέττας (89΄ Κόλα), Κωστάκης, Καραμαλίκης (76΄ Μαλαφούρης), Σούρμπης, Δρόσος (70΄ Μαλλιάς).
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Αλεξανδρόπουλος, Αναμουρλίδης (70΄ Οικονομίδης), Νικολόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Καρύδης, Πανάκης, Μπρης, Παπαγεωργίου (69΄ Καπατσούλιας), Γεωργιόπουλος, Μπράβος, Στρίγγας (61΄ Θεοδωρακόπουλος).
http://www.zantesport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου