Κυριακή, Μαΐου 18

Πλήθος συλλυπητηρίων από φορείς και Σωματεία για την Άννα

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου                                
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Ι. Φωκά 10 – Αργοστόλι                                                      
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τεράστιο κενό για τον τόπο μας δημιουργεί η απώλεια της Άννας Πολλάτου. Κανείς μας δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα το χρυσό κορίτσι, που δόξασε την Κεφαλονιά, και την Ελλάδα ολόκληρη, με μετάλλια και διεθνείς διακρίσεις στη ρυθμική γυμναστική.
Θυσίασε την ξεγνοιασιά των νεανικών της χρόνων, γιατί είχε θέσει υψηλούς στόχους, που με αγώνες τους κατέκτησε, γιατί θέλησε να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες.
Στους γονείς της Μάκη και Κατερίνα και στ’ αδέλφια της, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε τη θλίψη και την οδύνη μας.                
Αργοστόλι, 17-5-2014                                                                      
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αργοστόλι, 17/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την τραγική απώλεια της Κεφαλονίτισσας που τίμησε την Ελλάδα διεθνώς, της Ολυμπιονίκου μας Άννας Πολλάτου. Δεν υπάρχουν λόγια για να συμπαρασταθεί κανείς στην οικογένειά της, το μόνο που μπορούμε να πούμε σαν Κεφαλονίτες και Έλληνες είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις μεγάλες στιγμές και τη δόξα που μας χάρισε η τόσο σπουδαία αυτή συμπολίτισσά μας που χάθηκε με τόσο τραγικό και απρόσμενο τρόπο.
Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και όλη την οικογένεια. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα αποδώσει όλες τις δέουσες τιμές όπως είναι αυτονόητο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ
Αργοστόλι,  18-05-2014
Αρ. Δελτίου: 54
Για ορισμένα πράγματα δεν υπάρχουν λέξεις. Στις καρδιές όλων μας  τούτο το όμορφο, νέο κορίτσι με την απίστευτη δύναμη, στο σώμα και στο πνεύμα, φορά πάντα ένα μετάλλιο χρυσό, στέκεται εκεί στην κορυφαία θέση του βάθρου, με το γνώριμο, αγαπημένο, λαμπερό χαμόγελο, που δόξασε την Ελλάδα . 
Στο μακρινό της ταξίδι, δεν την αποχαιρετούμε δακρύζοντας. Δακρύσαμε τότε ακούγοντας τον ύμνο της χώρας μας. Δακρύσαμε από συγκίνηση, ενθουσιασμό και περηφάνια. Σεβασμός, θαυμασμός και απέραντη χαρά, ζωγράφισαν ανεξίτηλα την εικόνα της. Έτσι θα παραμείνει στην μνήμη μας, έτσι θα συντροφεύει την σκέψη μας στο διάβα του χρόνου. Υπάρχουν άλλωστε άνθρωποι, που δεν τους αγγίζει ο χρόνος, δεν τους αγγίζει ο θάνατος.
 Η  Άννα μας δεν έφυγε. Η Άννα μας ποτέ δεν θα φύγει από κοντά μας.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ
Η Άννα Πολλάτου που δόξασε την Ελλάδα και την Κεφαλονιά έφυγε απροσδόκητα από κοντά μας.
Η Ολυμπιονίκης, η Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια πλήρωσε τον φόρο αίματος της  ασφάλτου συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο και σκόρπισε απέραντο πένθος στην Κεφαλονίτικη κοινωνία.
Η οδύνη όλων μας είναι τεράστια. Σε αυτή την τραγική στιγμή της οικογένειας της δεν έχουμε δύναμη για κάθε άλλη δραστηριότητα παρά να συμπαρασταθούμε  στον αβάσταχτο πόνο των γονιών της των αδελφών της και ειδικά του αγαπημένου μας συνεργάτη Διονύση.
Η Άννα θα παραμείνει Αθάνατη για τον αθλητισμό την Κεφαλονιά και την Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ- ΙΘΑΚΗΣ

AΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκφράζουμε την μεγάλη μας θλίψη για την απροσδόκητη και άδικη απώλεια μιας άξιας Κεφαλλονίτισσας και νέας γυναίκας, της Άννας Πολλάτου.
Η παρουσία της και η μεγάλη της επιτυχία στον χώρο του αθλητισμού αποτέλεσε  παράδειγμα  και κίνητρο για χιλιάδες νέους και νέες της πατρίδας μας.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπητούς γονείς και στην οικογένεια της. 
Αργοστόλι, 18/5/2014

Η ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά της, για τον άδικο χαμό της ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου, στους γονείς, τ’ αδέλφια και τους οικείους της. Η Άννα Πολλάτου, με τη διαδρομή και τις διακρίσεις της στη ρυθμική γυμναστική, έφερε πλατιά τμήματα νεολαίας σε επαφή με το άθλημα αυτό. Η μνήμη της θα είναι αιώνια και τη συμβολή της στο «ευ αγωνίζεσθαι» αξίζει να τη μιμηθούν κι άλλοι νέοι.
Το ΚΚΕ θα συνεχίζει να παλεύει για το δικαίωμα όλων σε έναν μαζικό λαϊκό αθλητισμό, ενάντια στην εμπορευματοποίηση. Ο οργανωμένος – συλλογικός αγώνας ενάντια στην περιθωριοποίηση της νέας γενιάς και τη ναρκωκουλτούρα, που προωθεί το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, έχει ανάγκη από το διαχρονικό παράδειγμα της Άννας.
ΤΕ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το θάνατο της πρωταθλήτριας Άννας Πολλάτου
Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την πρόωρη και τραγική απώλεια της ολυμπιονίκης και παγκόσμιας πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου.
Η Άννα Πολλάτου αφοσιώθηκε από μικρή ηλικία και διακρίθηκε, με πολλές εθνικές και διεθνείς επιτυχίες, στο αγώνισμά της.
Το ΚΚΕ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναθλητές της νεαρής πρωταθλήτριας.

Δελτίο Τύπου ΚΕΔΗΚΕ
Ο αιφνίδιος θάνατος της Άννας Πολλάτου, ενός νέου ανθρώπου, μίας διακεκριμένης αθλήτριας  που  με τις διακρίσεις της τίμησε την χώρα, έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο.
Σε ένδειξη πένθους και ως ελάχιστο φόρο τιμής, όλες οι Δημοτικές Αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές  αύριο  Δευτέρα 19 Μαΐου, ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. 
 Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
      Άγγελος Κωνσταντάκης

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Όλα τα μέλη του Α.Γ.Σ. Επτανήσων, του πρώτου αθλητικού σπιτιού της Άννας, εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και συντριβή για τον άδικο χαμό της αγαπημένης μας αθλήτριας.
 Δεν υπάρχουν λόγια για να εκδηλώσουμε τη λύπη και τον πόνο για την απρόσμενη απώλειά σου, εσύ Αννούλα  που μας χάρισες ευρωπαϊκές, παγκόσμιες και ολυμπιακές διακρίσεις δοξάζοντας τη χώρα, το νησί και το σύλλογο σου.
Ιδιαίτερη και η θλίψη για τον κ. Σταύρο και την κ. Μποζένα: «πολυαγαπημένη μας Αννούλα,  από 4 χρονών μπήκες στη ζωή και στις καρδιές μας. Θα παραμείνεις για πάντα εκεί. Είμαστε συντετριμμένοι».
 Τέτοιες στιγμές τα λόγια περιττεύουν . Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια, τους γονείς και τα αδέρφια.
Καλό ταξίδι Αννούλα!

Συλλυπητήρια επιστολή ΑΣΚ
Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό και άδικο χαμό της Άννας Πολλάτου.
Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για την Κεφαλονιά, την Ελλάδα και τον Ελληνικό αθλητισμό, καθώς χάθηκε ένα κορίτσι που δόξασε το νησί του και την πατρίδα του σε ολόκληρη την οικουμένη.
Σε ένδειξη πένθους, ο σύλλογος μας θα αναστείλει όλες του τις δραστηριότητες την Δευτέρα 19 Μαΐου.

Συλλυπητήρια Επιστολή Κεφαλληνιακού Α.Ο 2013.
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013, συντετριμμένος από τον τόσο άδικο, βίαιο και πρόωρο χαμό της ΑΝΝΑΣ μας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς της, Μάκη και Κατερίνα, στα αδέλφια της, Διονύση, Αλέκο και Μίμη, και σε ολόκληρη την Κεφαλονιά που Θρηνεί για τον χαμό της.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο ΚΑΟ αναστέλλει όλες του τις δραστηριότητες την Δευτέρα 19 Μαΐου, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.
                                                                             Εκ του ΔΣ

Απόφαση Κ.Ο.Α.
Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό της Ολυμπιονίκης Άννας Πολλάτου ο K.O. Αντισφαίρισης αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες του την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.


Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

                                                                Αργοστόλι, 19 Μαΐου 2014           
Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου εκφράζει τη βαθειά του θλίψη στην άδικη απώλεια της αγαπημένη μας  Άννας, η οποία  ανέδειξε τον αθλητισμό στην Κεφαλλονιά μας, έκανε περήφανους τους συμπατριώτες μας αλλά και όλους τους Έλληνες ως Ολυμπιονίκης.
Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ως ελάχιστο φόρο τιμής  όλα τα τμήματα του Ομίλου μας, σήμερα, Δευτέρα 19/05/2014 δε θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις.

Άννα,  Καλό Ταξίδι!  Το χαμόγελό σου, η χαρά σου και το ήθος σου θα μείνει στις καρδιές μας για πάντα!

                                                                Από το Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 


Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Αργοστόλιον, 18 Μαΐου 2014
ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Με την αναγγελία του αιφνιδίου θανάτου της Ολυµπιονίκη Άννας Πολλάτου, το ∆ιοικητικό
Συµβούλιο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που συνεδρίασε εκτάκτως µόλις πληροφορήθηκε το λυπηρό γεγονός,
εξέδωσε το παρακάτω ψήφισµα:
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ΕΠΣΚΙ, αισθανόµενο βαθύτατη θλίψη για τον άδικο
και πρόωρο χαµό της Άννας Πολλάτου, Ολυµπιονίκη και κορυφαίου µέλους της
Αθλητικής Οικογένειας του νησιού µας, αποφάσισε οµόφωνα τα παρακάτω:
1. Να εκφράσει τα θερµά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της
2. Να παρακολουθήσει σύσσωµο τη νεκρώσιµη ακολουθία
3. Να αναβάλλει τους προγραµµατισµένους αγώνες την ηµέρα της κηδείας
4. Να αναρτηθεί µεσίστια η σηµαία στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στα
Φαρακλάτα για τρείς ηµέρες
5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη µνήµη της εκλιπούσας σε όλους τους
ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη
Για το ∆ιοικητικό Συµβούλιο


Ισίδωρος Κούβελος
Πρόεδρος Ε.O.A.
«Αννούλα θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Το χαμόγελο σου, η καλοσύνη σου, η προθυμία σου, το πάθος σου να φέρεις τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τις αξίες του, η δύναμη της ψυχής σου, όλα σου τα χαρίσματα θα μας δίνουν πάντα έμπνευση και κουράγιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη, με μεγαλύτερη πίστη στο όραμα της Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Αυτό είναι υπόσχεση από όλους μας και από την ομάδα σου, τις πέντε αδερφές σου που μαζί παλέψατε και κερδίσατε τόσα πολλά για την πατρίδα μας και μας κάνατε όλους υπερήφανους.
Καλό ταξίδι Αννούλα, όπου και αν είσαι. Ωστόσο ξέρω ότι θα μας παρακολουθείς, θα συμμετάσχεις νοερά στα προγράμματα και θα παροτρύνεις μαζί μας, τα παιδιά αυτής της χώρας να «ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ»...
Γιατί δεν θα φύγεις ποτέ, θα είσαι πάντα κοντά και θα έχεις ένα ξεχωριστό κομμάτι στις καρδιές μας!».


Συλλυπητήρια Επιστολή Ακαδημίας Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς.
Η Ακαδημία Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ολυμπιονίκης Άννας Πολλάτου και στους οικείους της.
Την Τρίτη 20-5 δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις και την Πέμπτη 22-5 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αγαπημένης μας ΆΝΝΑΣ

Υ.Γ. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου