Τρίτη, Μαΐου 27

Pre-Game: 4ης αγωνιστικής Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 4ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη 28-5-2014  ώρα: 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧ.
Παπαγεωργίου
Γεώργιος
(Άρτας)
Γεωργαράς
Σαρλής
2.
Τετάρτη   28-5-2014  ώρα: 17:00
Δημοτικό Ζακύνθου
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Ρατσιάτος
Νικόλαος
(Αργολίδας)
Καραγεώργος
Νενεκούμης
 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
                                              
Πανέτοιμη για την πρώτη και ιστορική νίκη της η Α.Ε.Κ.
Αύριο Τετάρτη 3 μ.μ. στο γήπεδο των Κεραμειών η Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής και σε έναν σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνείκων.
Η ομάδα μας μετά από τρία συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και παίζοντας για τελευταία φορά μπροστά στα μάτια των φίλων της θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.
Μια νίκη η οποία θα γράψει ιστορία μιας και θα είναι η πρώτη από ομάδα της Κεφαλονιάς σε αυτή την διαδικασία.
Η παρουσία μέχρι στιγμής των γηπεδούχων εκπρόσωπων του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου από βαθμολογικής άποψης μπορεί να μην είναι αυτή που όλοι ονειρεύονταν στην αρχή,  όμως η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της απέναντι σε ανώτερου επιπέδου ομάδες και πρωταθλήματα, σχετικά με αξία και μπάτζετ, είναι πολύ σημαντική και σε κάθε παιχνίδι παρά τις ατυχίες προσπαθούν να φανούν αντάξιοι μιας καλής τουλάχιστον εκπροσώπησης.
Μάλιστα σε κάθε παιχνίδι μάχονται για το καλό αποτέλεσμα. Με αυτή τη λογική και αυτή την αγωνιστική, χωρίς άγχος και πολύ πίστη θα παλέψουν για αν πετύχουν το στόχο τους.
Από την άλλη η ομάδα της Αχαΐας με μέτριες εμφανίσεις και μοναδική νίκη το μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι μπορεί να έχουν μαθηματικά ελπίδες, αλλά δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν στη συνέχεια με αποτέλεσμα όπως και οι γηπεδούχοι να επιστρέφουν στα γνωστά "λημέρια" των τοπικών πρωταθλημάτων.
Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια πολύ όσο και άδικη νίκη απέναντι στην ομάδα μας με σκορ 2-0!
Προβλήματα στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο για μια ιστορική όπως είπαμε νίκη. Ο Χρ. Καραπίτσος από την άλλη δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ανδρεόπουλο και τον τραυματία Γάτσο.
Διαιτητής ο κ. Γ. Παπαγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργάρα και Σαρλή, όλοι από τον σύνδεσμο Άρτας.
Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
                                 
Και τώρα.... οι δυο τους
"Τιτανομαχία" στο νησί.... η ισοπαλία φαίνεται να αρκεί στον Ζακυνθιακό αντίθετα με τον Άρη που θέλει μόνο νίκη
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 μ.μ., στο μεγάλο ντέρμπι που αναμένεται να κρίνει και τον πρωταθλητή του ομίλου, ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο 3Χ3 Ζακυνθιακός, στο Δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου, φιλοξενεί τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.
Ένα παιχνίδι που "σπάει" καρδιές, χωρίς να υπάρχει το απόλυτο φαβορί και σε ένα κατάμεστο όπως αναμένεται γήπεδο οι συγκινήσεις φαίνεται να είναι πολλές.
Η ομάδα του Στρ. Κουρούμαλου μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μια νίκη της αρκεί να πανηγυρίσει την άνοδο της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ενώ και η ισοπαλία μάλλον θα της δώσει το ίδιο αποτέλεσμα. 
Αντίθετα αυτή του Ντανιέλ Μπατίστα μετά το "χαστούκι" στην έδρα της την πρώτη αγωνιστική από τον αυριανό της αντίπαλο θέλει μόνο νίκη και με σκορ πέραν του ενός τέρματος.
Με όλα αυτά αναμένεται να πέσουν "κορμιά" στο Ζάντε σε ένα παιχνίδι δύναμης, πάθους, καθαρού μυαλού αλλά και ποια ομάδα το θέλει περισσότερο.
Ο προπονητής των γηπεδούχων δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός των γνωστών και μόνιμων πλέον απόντων, Λάπου και Θεοδόση, ενώ ο Καραμαλίκης είναι πανέτοιμος αφού ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Το ίδιο ισχύει και για αυτόν των φιλοξενούμενων που θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη και την ανατροπή.
Διαιτητής ο κ. Ν. Ρατσιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Καραγεώργο και Νενεκούμη, όλοι από τον σύνδεσμο Αργολίδας.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα Μπαράζ ανόδου
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
3
9
6 – 1
2.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
3
6
8 - 3
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
3
3
2 – 3
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3
0
1 - 9
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
(Τετάρτη 1/6)
Α/Α
Αγώνας
1.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΕΧΝ. – Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου