Τρίτη, Μαΐου 13

Αυτοί; θα πάνε Βραζιλία


Σύμφωνα με την Ιταλική ιστοσελίδα ilsecoloxix.it, οι ποδοσφαιριστές που θα δηλωθούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην FIFΑ είναι αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω.
Βέβαια από την Ομοσπονδία και τον Σάντος δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό και κρατάμε επιφύλαξη ως προς την είδηση. Άλλωστε η ημερομηνία για να δηλωθεί η προσωρινή λίστα είναι η σημερινή δηλαδή η 13η Μαΐου.
Σε αυτή την λίστα μπορούν να δηλωθούν μέχρι 30 ποδοσφαιριστές στη συνέχεια και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που είναι η 2α Ιουνίου οριστικά στη λίστα θα αναγραφούν οι 23 ποδοσφαιριστές που θα πάνε στην Βραζιλία. Σε αυτούς τους 23 οι τρεις υποχρεωτικά πρέπει αν είναι τερματοφύλακες.
Έτσι η προσωρινή λίστα που δίνεται από τους Ιταλούς είναι η εξής:
Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων), Μιχάλης Σηφάκης (Ατρόμητος), Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (ΠΑΟ).
Αμυντικοί: Αβράαμ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιάννης Μανιάτης, Χοσέ Χολέβας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).
Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσέρισπορ), Ανδρέας Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Σωτήρης Νίνης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου