Τετάρτη, Μαΐου 21

Πήρε... μπρος για τα καλά ο Άρης


ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.   3-0
                                        
3-0 τον Διαγόρα και τα παίζει όλα για όλα στη Ζάκυνθο την άλλη Τετάρτη
Μια απ τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε σήμερα στο Στρέφι ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας και το τελικό 3-0 απέναντι στον Διαγόρα, οφείλεται στον Γιάννη Μπαλτιμά. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των πρωταθλητών Αχαίας, αποσόβησε… την συντριβή για τους Αχαιούς, που έδειξαν αρκετές αδυναμίες, παίζοντας και με δέκα παίκτες για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο (αποβολή Ανδρεόπουλου). Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ήταν ο Γιώργος Πανάκης που σημείωσε δύο γκολ, ωστόσο «όλη η χρονιά» για την ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας, μετά την χθεσινή εύκολη νίκη, είναι το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Ζακυνθιακό στο Ζάντε (νίκησε 3-0 την Α.Ε. Κεφαλονιάς εκτός έδρας και παραμένει στην κορυφή του ομίλου).
Φάσεις και γκολ του
Στο 3’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν από κόρνερ ο Νικολόπουλος έστειλε τη μπάλα συστημένη…. στον Γεωργιόπουλο, του οποίου η κεφαλιά –ψαράκι πέρασε άουτ.
Στο 12’ από κόρνερ και πάλι του Νικολόπουλου με προβολή (με το στήθος) ο Πανάκης σημείωσε το 1-0 
Στο 14’ μπήκε από πλάγια ο Μπρης, έκανε τη σέντρα και πριν πιάσει την κεφαλιά ο Νικολόπουλος στην κενή εστία πρόλαβε ο Βετούλας και απομάκρυνε.
Στο 15’ σε τετ α τετ ο Γεωργιόπουλος , νικήθηκε από τον Μπαλτιμά, όπως και ο Στρίγγας στο 19’.
Στο 22’ με σουτ έξω από την περιοχή ο Λαζανάς, έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι.
Στο 25’ σε σέντρα από αριστερά, ο Παναγιωτόπουλος βρήκε τον Ανδρεόπουλο, ο τελευταίος σέρβιρε στον Φράγκο, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος μπλόκαρε το σουτ του επιθετικού του Διαγόρα. Εννέα λεπτά αργότερα σε τετ α τετ ο Μπρης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Μπαλτιμά να απομακρύνει με το πόδι. Στο 37’ όμως, από νέο κόρνερ του Νικολόπουλου, με κεφαλιά ο Πανάκης σημείωσε το 2-0.
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Παναγιωτόπουλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι του Αλεξανδρόπουλου και αφού εκεί δεν έγινε το 2-1, για να έχει διαφορετική εξέλιξη το ματς, στο 56’ από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Στρίγγα, με προβολή ο Μπρης πέτυχε το 3-0. Στη συνέχεια κυρίως οι γηπεδούχοι, είχαν την δυνατότητα να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά ο Μπαλτιμάς «αγρυπνούσε», ενώ ο καλύτερος παίκτης του Διαγόρα, ο Δεληγιαννάκης στο 79’, θα μπορούσε και αυτός να μειώσει, όμως δεν έκανε σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια.
Άριστος ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), ο οποίος συμβουλευόμενος τον βοηθό Λάμπρου στα αποδυτήρια…, απέβαλε τον Ανδρεόπουλο, διότι έβρισε φίλαθλο επανειλημμένα, λίγο μετά το σφύριγμα της ανάπαυλας.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Αναμουρλίδης (61΄ Γαλανόπουλος, Νικολόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Καρύδης, Κανάκης, Μπρης (75’ Μπακάλης), Οικονομίδης, Γεωργιόπουλος (61’ Καπατσούλιας), Μπράβος, Στρίγγας.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ : Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος (64’ Μιχαλόπουλος),
Βετούλας, Δεληγιαννάκης, Λαζανάς (85’ Ασλανίδης), Δασουράς, Φράγκος,
Παναγιωτόπουλος (74’ Αρφαράς), Ανδρεόπουλος.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μουρούτης δημοσιογράφος Patris news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου