Σάββατο, Μαΐου 31

Pre-Game: 5ης αγωνιστικής Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 5ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή 1-6-2014  ώρα: 17:00
Δημοτικό Στρεφίου
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Νικολόπουλος
Ηλ.
(Μεσσηνίας)
Κυριακόπουλος Χ.
Αθανασοπούλου Σ.
2.
Κυριακή 1-6-2014  ώρα: 17:00
Δημοτικό Βραχνείκων
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
Τσαμουρής
Αλεξ.
(Πειραιά)
Ζησιμόπουλος Δ.
Κουρομιχελάκης Α.
 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  
                                          
Δύσκολη αποστολή για την Α.Ε.Κ. στην Ηλεία με αντίπαλο τον Άρη
Στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Στρέφι, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή, θα ταξιδέψει αύριο η Α.Ε.Κ. όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική φιλοξενείται από τον τοπικό Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.
Η ομάδα μας μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να σπάσει την «κατάρα» που ακολουθεί τις Κεφαλονίτικες ομάδες σε αυτή την διαδικασία αφού μέχρι στιγμής δεν έχει πανηγυρίσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σίγουρα και αυτή την αγωνιστική φαίνεται αρκετά δύσκολο στο να είναι η τυχερή μας, αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου της είναι γνωστή, άσχετα αν δεν κατάφερε, παρότι πριν την έναρξη ήταν το ακλόνητο φαβορί, να πάρει την πολυπόθητη άνοδο.
Σίγουρα όμως, όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα έτσι και σε αυτό θα πάει να παλέψει με στόχο την καλή εμφάνιση και γιατί όχι και την έκπληξη!
Στον Άρη υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από την απώλεια της πρωτιάς και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ντανιέλ Μπατίστα θα λέγαμε ότι βρίσκεται πολύ χαμηλά.
Βέβαια θέλουν μιας και αγωνίζονται για τελευταία φορά μπροστά στους οπαδούς τους να ολοκληρώσουν τη φετινή τους συμμετοχή με  νίκη αλλά και καλή εμφάνιση, ενώ η δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης, μπορεί να κρύβει και την έκπληξη.
Προβλήματα για τον Σπ. Παπαδάτο υπάρχουν από ορισμένες απουσίες. 
Ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν αντιμετωπίζει κάποιο, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Αυτό που αναμένεται θα είναι οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση μετά προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να αγωνιστούν και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει ευκαιρίες.
Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν περάσει από τις Κεραμειές με σκορ 4-1!
Διαιτητής ο κ. Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς τον κ. Κυριακόπουλο Χ. και την κ. Αθανασοπούλου Σ. , όλοι από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. - Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
                                 
Θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο στα Βραχνέϊκα ο Ζακυνθιακός.........
Διόλου αδιάφορος ο Διαγόρας που ελπίζει στη 2η θέση και σε αναδιάρθρωση
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο σχεδόν βέβαιος πρωταθλητής Ζακυνθιακός φιλοξενείται από τον τοπικό Διαγόρα στα Βραχνέϊκα στις 5 το απόγευμα και του αρκεί μια ισοπαλία προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μια αγωνιστική πριν το φινάλε!
Ο Διαγόρας μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα από τις Κεραμειές και τη νίκη του με σκορ 3-0 επί της Α.Ε.Κ., δεν θα είναι καθόλου αδιάφορος αφού οι άνθρωποι του θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν την 2η θέση για να ελπίζουν σε περίπτωση αναδιάρθρωσης της κατηγορίας στον προβιβασμό της ομάδας τους. Έτσι θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Η Ζακυνθινή ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη από την εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας και την εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία  της φτάνοντας στο εντυπωσιακό 4Χ4, φαίνεται ασταμάτητη. Η άνοδος της μόνο μαθηματικά δεν είναι εξασφαλισμένη αλλά για να συμβεί κάτι διαφορετικό θα πρέπει να «αυτοκτονήσει». Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως προαναφέραμε ένας βαθμός της αρκεί.
Τα προβλήματα για τον Χ. Καραπίτσο ακούνε στα ονόματα των τραυματία Γάτσου και τιμωρημένου Ανδρεόπουλου.
Ο Στρ. Κουρούμαλος ούτε και αυτή την αγωνιστική μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Θεοδόση, αλλά και στον νεαρό Λάπο που γράφει πανελλήνιες. Κατά τα άλλα θα παραταχθεί με την γνωστή πετυχημένη «συνταγή» των προηγούμενων αγώνων.
Στον πρώτο γύρο οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί στο νησί 1-0.
Διαιτητής ο κ.  Αλεξ. Τσαμουρής με βοηθούς τους κ.κ. Ζησιμόπουλο Δ. και Κουρομιχελάκη Α., όλοι από τον σύνδεσμο Πειραιά.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα Μπαράζ ανόδου
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
4
12
7 – 1
2.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
4
6
8 - 4
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
4
6
4 – 3
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
0
1 - 11
Η επόμενη (6η) αγωνιστική
(Τετάρτη 4/6)
Α/Α
Αγώνας
1.
Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΕΧΝ. – ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου