Κυριακή, Νοεμβρίου 9

"Πολυβόλο" η Α.Ε.Κ.11-0 τους Πρόννους


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  11-0
                                                       
Επιστροφή στις νίκες.....και τι νίκη.... Χαμόγελα στους πρωταθλητές
Σε ένα παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί, η Α.Ε.Κ. με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της και παίζοντας όσο έπρεπε, επανήλθε στις επιτυχίες, αφού πήρε μια πανεύκολη νίκη απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας της Α΄κατηγορίας, ομάδα των Πρόννων με σκορ 11-0 ανακάμπτοντας βαθμολογικά ώστε στη συνέχεια να καλύψει την διαφορά που την χωρίζει από τους πρωτοπόρους και να ξαναμπεί σε τροχιά 4αδας.
Η ομάδα του Γ. Τόγια συντριπτικά ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μπαίνοντας από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας συνεχώς την κατοχή της μπάλας έφτασε σε μια μεγάλη έκτασης σκορ νίκη που την είχε πολύ ανάγκη ειδικά για ψυχολογικούς λόγους.
Εντυπωσιακός ο Εμιλλιάνο πέτυχε 7 τέρματα!!
Οι φιλοξενούμενοι με πολλά προβλήματα απουσιών ήταν σαν να μην έχουν μπει ποτέ στο γήπεδο, δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία και τελικά δεν γλείτωσαν μια ακόμη πολύ βαριά ήττα.
Ιδιαίτερη κριτική δεν μπορεί να γίνει και το σκορ τα λέει όλα!
Φάσεις και γκολ
Οι «κιτρινόμαυροι» στο 6’ θα χάσουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Εμιλλιάνο στο δεύτερο δοκάρι, μετά την σέντρα του Μπαζάρογλου από πλάγια και κοντά στο αριστερό κόρνερ, να μην πιάνει καλά το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα να περνάει τελικά άουτ.
Ο Κορκός λίγο έξω από την περιοχή του στο 15’ δεν μπορεί να διώξει σωστά την μπάλα η οποία καταλήγει στον Μπαζάρογλου που θα σουτάρει μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό για τον θρίαμβο στη συνέχεια της ομάδας του.
Το 2-0 για τους γηπεδούχους δεν θα αργήσει να έρθει αφού στο 21’ ο Εμιλλιάνο με ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα πετύχει το 2-0.
Μετά από δυο λεπτά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Μπαζάρογλου από δεξιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 26’ ο Μπαζάρογλου με κάθετη πάσα θα βρει τον Ανδρικόπουλο με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Σολωμό να διώχνει.
Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των Πρόννων από τον  Μπαζάρογλου στον Εμιλλιάνο στο 33’, ο τελευταίος μόνος απέναντι από τον Σολωμό δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.
Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη γκολ των γηπεδούχων και συγκεκριμένα  στο 42’, από τον Εμιλλιάνο μετά την κάθετη πάσα και πάλι του Μπαζάρογλου να πλασάρει τον Σολωμό και να κάνει εύκολα το 5-0.
Με το παιχνίδι να έχει κριθεί ο Γ. Τόγιας θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό του αγώνα με τρεις αλλαγές με σκοπό να πάρουν ευκαιρίες και ποδοσφαιριστές του που δεν είχαν μέχρι τώρα.
Από την άλλοι ο Γ. Κουρκουμέλης έκανε εσωτερική αλλαγή αντικαθιστώντας τον βασικό του τερματοφύλακα με τον Χρ. Σπαθή.
Στο 50’ και στην πρώτη καλή στιγμή του β’ ημιχρόνου ο Κανάκης από την μικρή περιοχή θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, μετά την σέντρα του Βασ. Σπανού από αριστερά.
Σειρά του Κανάκη στο 56’ να χρηστεί σκόρερ αφού μετά την παράλληλη πάσα του Εμιλλιάνο από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.
7-0 για τους γηπεδούχους στο 62’. Ο Μπαζάρογλου που ήταν άριστος σήμερα στο δημιουργικό κομμάτι, θα βρει τον Εμιλλιάνο λίγο έξω από την περιοχή, αυτός θα πιάσει το σουτ που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για έβδομη φορά και το 5ο δικό του στον αγώνα.
Στο επόμενο λεπτό ο Κανάκης είναι αυτός που θα πετύχει το 8-0 και δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή.
Ο Εμιλλιάνο δείχνει ασταμάτητος και στο 64’ προλαβαίνοντας την έξοδο του Σπαθή, μετά την μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων του Φωκά, θα περάσει την μπάλα από πάνω του και στη συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα για το 9-0 και 6ο προσωπικό του!!!
Στο 67’ είναι η σειρά του Κανάκη να πετύχει το δικό του χατ τρικ και το 10-0 για την ομάδα του με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, μετά την πάσα του Σπανού.

Τέλος ο Εμιλλιάνο στο 75’ θα πετύχει το τελικό 11-0 και 7ο προσωπικό του στον αγώνα με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.
Από εκεί και πέρα όλοι φιλοξενούμενοι και γηπεδούχοι περίμεναν την λήτρωση που δεν ήταν κάτι άλλη από την λήξη του αγώνα!
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους Μουζακίτη Β. και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Γ. Τόγιας), Καραίσκος, Ταβιανάτος, Ανδρικόπουλος, Βας. Σπανός, Θωμάς, Χασάη (46’ Κανάκης), Φωκάς, Kόμητας (46’ Δούρος), Ζαμπαύτης (46’ Νανούσι), Εμιλλιάνο, Μπαζάρογλου.
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Σολωμός, Μαγουλάς, Κ. Κουρκουμέλης (46’ Μαράτος), Τραυλός, Ζαπάντης, Παππάς, Γκουντής, Σπαθής, Ζαπάντης, Ιντζές, Κορκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου