Κυριακή, Νοεμβρίου 9

3-0 ο Παλληξουριακός τον Πυλαριακό και συνεχίζει αήττητος στην 4αδα


ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-0
                                                      
Αήττητος σε τροχιά 4αδας ο Παλληξουριακός
Εύκολα παρά τις πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, ο Παλληξουριακός σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 3-0, χάνοντας μάλιστα και ένα πέναλτι. Έτσι συνεχίζει αήττητος σε θέση 4αδας.
Οι γηπεδούχοι του Δ. Λιονάτου σε ένα μέτριο παιχνίδι, ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με καλή κυκλοφορία και κατοχή, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις τους για μια καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με το τρίποντο της νίκης.
Οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί σε βάρος των αντιπάλων τους και έτσι η νίκη των «ερυθρόλευκων της Παλλικής ήταν δίκαιη όσο και καθαρή.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ νωρίς-νωρίς και 1-0 για τους γηπεδούχους
Στο 10’ οι «ερυθρόλευκοι» θα προηγηθούν 1-0 στο σκορ. Ο Δημ. Παπαδάτος αφού αλλάξει την μπάλα με τον Ηλ. Αντωνάτο, θα μπει στην περιοχή κερδίζοντας τις κόντρες και με πλασέ από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα του Μακρή αφού πρώτα βρει στο δεξί δοκάρι.

Στο 25’ οι γηπεδούχοι και πάλι θα χάσουν σημαντική ευκαιρία με τον Τοτζάι, στο σουτ στην κίνηση του οποίου η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και θα απομακρυνθεί.
Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 34’
Ο Σπ. Μαρκάτος θα μπει στην περιοχή και θα ανατραπεί από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων με τον διαιτητή κ. Βουτσινά να υποδεικνύει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γ. Λούλουδας αλλά ο Μακρής θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα απομακρύνει, στην επαναφορά της ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πιάσει το διαγώνιο σουτ με τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακού όμως και πάλι να του λέει «όχι» αποκρούοντας με υπερένταση. Η μπάλα στη συνέχεια που δεν απομακρύνεται, θα φτάσει στον Δημ. Παπαδάτο ο οποίος δείχνει να αιφνιδιάζεται και το πλασέ του θα στείνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Χωρίς σπουδαίες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα και τους γηπεδούχους προηγούμενους στο σκορ 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, οι φάσεις ήταν λίγες και οι γηπεδούχοι να πετυχαίνουν γκολ και πάλι νωρίς διώχνοντας το άγχος του 1-0 από τα πόδια των παικτών της ομάδας.
Γκοοοοοολ και 2-0 για τους γηπεδούχους
Έτσι στο 57’ ο Σπ. Μαρκάτος θα σεντράρει παράλληλα από αριστερά στην περιοχή, ο Μακρής δεν αποκρούει σταθερά, η μπάλα θα φτάσει στον Ηλ. Αντωνάτο ο οποίος δεν δυσκολεύεται από κοντά να την στείλει στα δίχτυα του Πυλαριακού για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.
Πέναλτι για τους γηπεδούχους και 3-0
Στη συνέχεια έλειψαν οι καλές φάσεις και έπρεπε να φτάσουμε στο 85’ όπου οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν νέο πέναλτι σε χέρι του Θαν. Κουλουμπή μέσα στην περιοχή για να δούμε κάτι καλό στο παιχνίδι.
Την εκτέλεση αυτή την φορά ανέλαβε ο Ηλ. Αντωνάτος ο οποίος θα είναι εύστοχος αφού θα νικήσει τον Μακρή και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Πυλαρινής ομάδας.
Έτσι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Αγγ. Βουτσινα, που πιθανόν να είναι το τελευταίο με τον τοπικό σύνδεσμο θα βρει τον Παλληξουριακό νικητή και αήττητο για έναν ακόμη αγώνα και σε θέση τετράδας.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Γ. Αντωνάτο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Δ. Λιονάτος), Μαρκέτος (74' Λουκέρης), Αδηλίνης, Μαρκάτος Σωκ., Λαδάς, Μπούρας (64' Αντωνάτος Ε.), Λούλουδας, Καμινάρης, Τοτζάι, Μαρκάτος Σπ., Παπαδάτος (58' Αναλυτής), Αντωνάτος Ηλ.
Πυλαριακός:(Κ.Κουγιανός), Μακρής, Κουλουμπής Αθ., Γασπαρής Γ. (46' Φάντης), Φούκας, Κουλουμπής Ορ., Ποταμιάνος, Αλυσανδράτος Μ. (58' Μπάλαι), Παπαδάτος (79' Μαρκαντωνάτος), Αλυσανδράτος Δ., Σταμούλης, Βιτωράτος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου