Σάββατο, Νοεμβρίου 15

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι τα Διλινάτα 3-1 τον δυνατό Πυλαριακό και οδηγούν την κούρσα με 6Χ6!

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-3
                                          
Το πάλεψαν οι Πυλαρινοί αλλά...... 6Χ6 τα Διλινάτα οδηγούν την κούρσα
Σε ένα παιχνίδι που το τέλος του χαρακτηρίστηκε από υπερβολική ένταση σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα συνέχισαν στις επιτυχίες με μια αγχωτική επί του Πυλαριακού και πέτυχαν το 6Χ6.
Η νίκη τους ήταν αγχωτική και αυτό οφείλεται στην σθεναρή αντίσταση των τυπικά γηπεδούχων της Πυλάρου.
Στο τέλος υπήρξαν αρκετά νεύρα και δημιουργήθηκε μια ένταση στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές κάρτες κόκκινου – κίτρινου χρώματος, από τον διαιτητή κ. Π. Κομητόπουλο. Ευτυχώς όμως χάριν στην επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα έμειναν εκεί.
Φάσεις και γκολ
Τα Διλινάτα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11’ ο Ταγκίρης θα σουτάρει χωρίς να ανησυχήσει ο Μακρής.
Πολύ καλή ευκαιρία για τους πρωτοπόρους στο 19’ όταν στην σέντρα του Κ. Τζωρτζάτου, ο Διον. Τζωρτζάτος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
Γκοοοοοολ και 0-1 για τα Διλινάτα
Στο 22’ ο Κ. Τζωρτζάτος θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά, ο Χρ. Τζωρτζάτος στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί και με γυριστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Μια κεφαλιά του Διον. Τζωρτζάτου μετά την σέντρα του Κύργιου στο 27’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Σουτ του Χρ. Τζωρτζάτου στο 28’ μέσα από την περιοχή στην πάσα του Ταγκίρη θα στείλει την μπάλα εκτός εστίας των τυπικά γηπεδούχων.
Γκοοοοοολ και ισοφάριση για τον Πυλαριακό 1-1
Και ενώ τα Διλινάτα είχαν την κατοχή οι γηπεδούχοι στο 31’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον έμπειρο σκόρερ τους Κ. Βιτωράτο να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Λ. Καλαφάτη για την ισοφάριση.
Γκοοοοοοολ και προβάδισμα εκ νέου 1-2 για τα Διλινάτα
Ο Κ. Τζωρτζάτος θα σουτάρει απο μακριά, η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί δοκάρι του Μακρή και στην επαναφορά της ο Διον. Τζωρτζάτος θα την στείλει χωρίς πρόβλημα στα δίχτυα.
Μια αποβολή που στέρησε από τους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε στο 40’ όταν ο διαιτητής κ. Κομητόπουλος βλέπει χέρι στην προσπάθεια του Κ. Βιτωράτου ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα εκτός της ακύρωσης να δεχθεί και την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.
Με την έναρξη του δευτέρου και ενώ οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου έπαιζαν με δέκα, μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά με στόχο την ισοφάριση παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα. 
Πατουσαν καλύτερα στο γήπεδο είχαν την κατοχή, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν το γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη τους.
Στο 53’ ο Δ. Αλυσανδράτος δεν μπορεί να πιάσει το σουτ απέναντι από τον Καλαφάτη και έτσι χάνεται μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του. Μάλιστα στην αντεπίθεση ο Ταγκίρης θα τροφοδοτήσει τον Διον. Τζωρτζάτο αλλά δεν θα καταφέρει  κάτι καλό μέσα από την περιοχή.
Ο Μακρής στο 68’ θα αποκρούσει το σουτ μέσα από την περιοχή του Διον. Τζωρτζάτου στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Δημ. Τζωρτζάτος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μακρή.
Νέα απόκρουση και πάλι από τον πολύ καλό σήμερα Μακρή στο 71’ σε σουτ του Διον. Τζωρτζάτου έπειτα από κάθετη πάσα του Κ. Τζωρτζάτου.
Στο 81’ ο Π. Σταμούλης μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά θα κάνει μια κούρσα και την κατάλληλη στιγμή θα γυρίσει την μπάλα στον Δ. Αλυσανδράτο ο οποίος όμως αστοχεί από καλή θέση.
Στο 83’ ο Διον. Τζωρτζάτος θα νικηθεί από τον Μακρή στο τετατετ τους.
Γκοοοοοοολ και 1-3 για τους φιλοξενούμενους
Στο 89’ ο Σκριβάνος εκτελεί το φάουλ από δεξιά, η μπάλα στην περιοχή, εκεί θα πεταχτεί ο Χρ. Τζωρτζάτος και πιάνει την πρώτη κεφαλιά, στην συνέχεια με δεύτερη ο Χαραλαμπόγλου θα την στείλει στα δίχτυα του Μακρή.
Μια παρεξήγηση μεταξύ των παικτών δημιούργησε την ένταση που προαναφέραμε με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για ένα περίπου 5λεπτο και το διαιτητή κ. Π. Κομητόπουλο να μοιράζει κόκκινες κάρτες σε Δ. Αλυσανδράτο Πυλαριακού, Χ. και Δημ. Τζωρτζάτο Διλινάτων.
Τέλος στις καθυστερήσεις ο Π. Σταμούλης θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα αποβληθεί επειδή στην προσπάθεια του χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλος και Γ. Αντωνάτος.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Κουλουμπής Α., Γασπαρής Γ., Φούκας, Κουλουμπής Ο., Ποταμιάνος, Γασπαρής Ν. (46’ Αλυσανδράτος Μ.), Παπαδάτος (77’ Μπαλάι), Αλυσανδράτος Δ., Σταμούλης, Βιτωράτος.
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Καλαφάτης, Καλιακούδας (59’ Μπάμπης), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (69’ Σκριβάνος), Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Ταγκίρης, Κουρκουμέλης (46’ Πεφάνης), Τζωρτζάτος Χ., Κύργιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου