Σάββατο, Νοεμβρίου 8

Συνέχισε τις νίκες και στην κορυφή ο Α.Ο.Κ.Ι. 5-0 τα Φωκάτα


Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  5-0

                                              
Ασταμάτητος ο Α.Ο.Κ.Ι. με ένα καλό ημίχρονο 5-0 τα Φωκάτα
Ούτε τα Φωκάτα στάθηκαν ικανά να σταματήσουν την φετινή εντυπωσιακή πορεία του πρωτοπόρου και αήττητου Α.Ο.Κ.Ι. αφού οι «μελανόλευκοι» σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, επικράτησαν με σχετική ευκολία και σκορ 5-0.
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο αλλά και καθαρό.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, μόνο που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι, που σίγουρα από την αρχή του φάνταζε πολύ δύσκολο για αυτούς. 
Άλλωστε στο πρώτο 45λεπτο ήταν εκτός αγώνα, στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα του αγώνα και αυτό οφείλεται στην αγωνιστική τους μεταμόρφωση.
Να πούμε επίσης ότι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες.
Σίγουρα όμως το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και καθαρό με την ομάδα του Γ. Τζουγανάτου να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για ακόμη μια αγωνιστική και μάλιστα με το εντυπωσιακό 5Χ5!!
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ 1-0 για τους γηπεδούχους
Στο 6’ και στην πρώτη καλή φάση του αγώνα ο Διον. Πολλάτος θα εκτελέσει πλάγιο προς τον Ευτηριάδη, αυτός θα περάσει παράλληλη πάσα προς την εστία στον Αλ. Πολλάτο και ο τελευταίος εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρλή.
Ο Λογκόνης με μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 6’ θα φέρει τον Κόμητα μόνο απέναντι στον Καρλή με τον επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι. να αστοχεί.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν η κεφαλιά του Αλ. Πολλάτου μέσα από την περιοχή στο 16’, μετά την σέντρα του Διον. Πολλάτου θα στείλει την μπάλα άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στο 24’ ο Κόμητας με ατομική προσπάθεια από αριστερά θα μπει στην περιοχή αλλά το δυνατό διαγώνιο σουτ που επιχειρεί αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Καρλή.
Γκοοοοοολ και 2-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι.
Ο 25’ ο Λογόνης θα αλλάξει την μπάλα σε κόρνερ από αριστερά με τον Κλειτογιάννη, ο τελευταίος θα βγάλει ωραία σέντρα στην περιοχή και ο Αλ. Πολλάτος παραλήπτης της μπάλας με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα για το δεύτερο γκολ της ομάδας του αλλά και προσωπικό του.
Γκοοοοοοολ και πάλι για τους γηπεδούχους που ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0
Ο Κόμητας στο 35' θα σουτάρει από αριστερά και πλάγια μέσα από την περιοχή, ο Καρλής αποκρούει δύσκολα προσωρινά για να φτάσει η μπάλα στον Αλ. Πολλάτο που εύκολα θα την στείλει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δικό του χατ τρίκ.
Γκοοοοοοολ και 4-0 και πάλι για τους γηπεδούχους
Στο 41’ ο Λογκόνης θα βγάλει ωραία παράλληλη σέντρα στο β’ δοκάρι, εκεί ο Κόμητας με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καρλή και στα δίχτυα.
Με το παιχνίδι να έχει κριθεί από το πρώτο 45λεπτο οι ομάδες θα αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια με τους «μελανόλευκους» μπροστά στο σκορ 4-0.
Στο δεύτερο τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ όσον αφορά το σκορ, όμως τα Φωκάτα πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, ισορρόπησαν και έσωσαν κάπως την «παρτίδα».
Αυτοί θα είναι άλλωστε που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους πρώτοι στο 52’, αφού στο φάουλ από αριστερά του Μπαζάρογλου θα υπάρξει μια σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων και μια ολιγωρία του Αγκούσι αλλά ο Κοσμάτος τελευταία στιγμή θα απομακρύνει την μπάλα λίγο πριν φτάσει στον Γεωργόπουλο.
Στο 55’ οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν με ένα μακρινό φάουλ του Κοσμάτου με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Καρλή και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ.
Ένα κόρνερ από δεξιά του Γεωργόπουλου στο 60’ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Αγκούσι, ο Γαρμπής δεν πιάνει καλά την κεφαλιά που τελικά καταλήγει σαν πάσα στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Φραντζή που σουτάρει δυνατά όμως άστοχα με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 85’ η απάντηση των γηπεδούχων με το σουτ του Αλ. Πολλάτου από το σημείο του πέναλτι να καταλήγει κόρνερ ύστερα από την εξαιρετική παρέμβαση του Καρλή.
Το κόρνερ εκτελεί ο Λογκόνης με πάσα στον Κλειτογιάνη αλλά το σουτ που πραγματοποιεί ο τελευταίος αποκρούεται πολύ δύσκολα και πάλι από τον Καρλή σε κόρνερ.
Γκοοοοοολ το «κερασάκι» στην τούρτα για τους γηπεδούχους και το τελικό 5-0
Ο Κλειτογιάννης στο 87’ από δεξιά θα αλλάξει την μπάλα μετά από κόρνερ με τον Κ. Παπαναστασάτο και τον τελευταίο να πιάνει ένα καταπληκτικό διαγώνιο σουτ και η μπάλα να «καρφώνεται» στην απέναντι γωνία του Καρλή.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Β. Μουζακίτη.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Δ. Πολλάτος (46’ Κ. Παπαναστασάτος), Κλειτογιάννης, Καππάτος, Ευτηριάδης, Κόμητας, Λογκόνης, Αλ. Πολλάτος, Λαμπρόπουλος (68’ Μπενετάτος), Δεστούνης, Κοσμάτος (76’ Βουκελάτος).
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Καρλής, Αθηναίος, Μάστορας, Χρ. Σοτήρ (46’ Γαρμπής), Φραντζής, Ντουκάι, Αραβαντινός, Μπαζάρογλου (76’ Π. Σέρρας), Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης (46’ Πολλάτος), Μπουγάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου