Σάββατο, Νοεμβρίου 8

Τα πεντάσφαιρα Διλινάτα συνεχίζουν κορυφή με 5Χ5!!

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.  5-0
                            
Χωρίς δυσκολία 5-0 τον Οδυσσέα και 5Χ5!!
Τα Διλινάτα, όπως αναμενόταν συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους για ακόμη μια αγωνιστική πραγματοποιώντας το 5Χ5 αφού επικράτησαν χωρίς δυσκολία του Οδυσσέα Ιθάκης το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 5-0!
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή με αποτέλεσμα να φτάνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων δημιουργώντας πολλές καταστάσεις απέναντι στην εστία του Ζ. Κουτσουβέλη.
Από την πλευρά της η ομάδα από την Βόρεια Ιθάκη, με πολλές ελλείψεις, είχε και την ατυχία να χάσει πολύ νωρίς τον σκόρερ της Π. Κουτσουβέλη με τραυματισμό, μπορεί να πάλεψε, όπως σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια της, όμως ήταν πολύ κακή στο σημερινό, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες ενώ από ένα σημείο και μετά έδειχνε απογοητευμένη.
Φάσεις και γκολ
Με μια καλή ευκαιρία στο 8’ άρχισαν οι γηπεδούχοι όταν ο Κ. Τζωρτζάτος εκτελεί κόρνερ από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει λίγο έξω από την μικρή περιοχή με τον Χαραλαμπόγλου να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
Γοοοοοολ 1-0 για τους γηπεδούχους
Νέο κόρνερ και αυτή την φορά με τον ίδιο εκτελεστή στο 11’, η μπάλα στην περιοχή, ο Χ. Τζωρτζάτος θα πιάσει το γυριστό με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Σ. Αναλυτή και τον τελευταίο από κοντά με σουτ να την στέλνει στα δίχτυα.
Σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι στο 28’ θα απειλήσουν με ένα απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ εκτός περιοχής του Φατούρου που θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Λ. Καλαφάτη.
Στο 33’ ο Σπ. Κουρκουμέλης θα σουτάρει από πολύ μακριά όμως η μπάλα θα περάσει άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Νέο σουτ και πάλι στο 35’ από τον Κ. Τζωρτζάτο με τον Ζ. Κουτσουβέλη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα.
Γκοοοοοοολ και 2-0 για τους πρωτοπόρους
Στο 36’ ο Χρ. Τζωρτζάτος σουτάρει διαγώνια μέσα από την περιοχή, ο Ζ. Κουτσουβέλης δεν συγκρατεί την μπάλα η οποία καταλήγει στον αμαρκάριστο Διον. Τζωρτζάτο που χωρίς πρόβλημα θα την στείλει στα δίχτυα.
Πολύ ωραία απόκρουση από τον Ζ. Κουτσουβέλη όταν στο μακρινό σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη στο 39’  θα πετάξει με δυσκολία την μπάλα κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του.
Νέα απόκρουση για τον Ζ. Κουτσουβέλη στο 40’ όταν θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει την μπάλα σε σουτ του Διον. Τζωρτζάτου.
Με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και τα Διλινάτα θα πάρουν μια εύκολη νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να οδηγούν συγκάτοικα του Α.Ο.Κ.Ι. την «κούρσα» του πρωταθλήματος.
Γκοοοοοοολ και πάλι για τους γηπεδούχους και 3-0.
Ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 61’ του Διον. Τζωρτζάτου, ο Ζ. Κουτσουβέλης θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελεί από δεξιά ο Σπ. Κουρκουμέλης, η μπάλα στην περιοχή και εκεί ο Διον. Τζωρτζάτος με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα του Ζ. Κουτσουβέλη για τρίτη φορά.
Ευκαιρία να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 65’ όταν ο Μαρούλης θα «σηκώσει» έξυπνα την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, εκεί ο Cella θα πεταχτεί πιάνοντας ένα γυριστό σουτ που δεν έχει ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του μιας και η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ.
Γκοοοοοοολ και 4-0 για τα Διλινάτα
Στο 71’ ο Χαραλαμπόγλου θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον νεοσυλθέντα Τσάκο και αυτός απέναντι από τον Ζ. Κουτσουβέλη με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Συνέχεια στα γκοοοοοολ και 5-0 για τους γηπεδούχους
Μετά από δυο λεπτά μια νέα κάθετη πάσα του Χρ. Τζωρτζάτου αυτή την φορά και πάλι ο Τσάκος θα πλασάρει έξυπνα αφού στοπάρει την μπάλα και με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα.
Διαιτητής Δ. Τριάντος με βοηθούς την κ. Κ. Γιαννοπούλου και τον κ. Γ. Αντωνάτο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Λ.Καλαφάτης, Καλιακούδας (46’ Στεφανιώτης), Κ. Τζωρτζάτος, Σκριβάνος (70’ Παπαδογιώργος), Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Δ. Τζωρτζάτος, Στ. Καλαφάτης (46’ Τσάκος), Κουρκουμέλης, Χρ. Τζωρτζάτος, Φ. Τζωρτζάτος.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Ζ. Κουτσουβέλης, Λεκατσάς, Βασιλόπουλος, Μαλιακρίδας, Φατούρος, Νουτσάτος, Renato, Μαρούλης, Π. Κουτσουβέλης (20’ λ.τ. Λιβιεράτος), Μαρούδας (70’ Σόμπολας), Cella.
 sportsthea
Σημ.: Στο 28’ διακόπηκε το παιχνίδι για 3’ όταν η αστυνομία ενημέρωσε τον διαιτητή ότι πρέπει να διακόψει το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και συγκεκριμένα στις εξέδρες, στα αποδυτήρια και την είσοδο του. Τελικά μετά από συζήτηση βρέθηκε η χρυσή τομή και το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά με την εκκένωση των κερκίδων αλλά και των αποδυτηρίων.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο διοικητής κ. Γκίνας προσήλθε εκ νέου στο γήπεδο όπου σε συνάντηση με τον πρόεδρο και το μέλος της ΚΕΔΗΚΕ κ.κ. Κωνσταντάκη Άγγελο και Κουρκουμέλη Ηλία και αφού εμφανίστηκαν οι άδειες από την περιφέρεια στις οποίες το Δ.Α.Κ. δεν αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα, αποδείχθηκε τελικά ότι επρόκειτο περί λάθους και το συγκεκριμένο κομμάτι αφορούσε όπως είπαν το γήπεδο της Ιθάκης και για αυτό έγινε το λάθος.
Έτσι τα παιχνίδια διεξήχθησαν κανονικά και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αύριο.
Στην συζήτηση ακούστηκαν και ονόματα που έχουν δημιουργήσει το θέμα με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ να μην κρύβει την δυσαρέσκεια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου