Σάββατο, Νοεμβρίου 8

"Χόρευαν" στην λάσπη Ντουκάι-Εικοσιμία και εύκολο 6-0 την Πρόοδο


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  6-0
                                
Μια Εικοσιμία από τα παλιά πέτυχε θρίαμβο επί της Προόδου
Σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε ένα πολύ βαρύ, από την συνεχή βροχόπτωση, ταρτάν η Εικοσιμία δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία και επικράτησε της Προόδου Ιθάκης με σκορ 6-0!
Η Πρόοδος με πολλές ελλείψεις δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Κ. Πίππου να υποπίπτουν σε πολλά λάθη και να δέχονται γκολ που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι «χόρευαν», στη λάσπη με ηγέτη τον καταπληκτικό Ντουκάι, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά το ολοκλήρωσαν με ένα εντυπωσιακό για αυτούς αποτέλεσμα.
Λίγο πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με «δέκα» όταν ο διαιτητής κ. Μενεγάτος θα αποβάλει τον τερματοφύλακα της Προόδου Γ. Τσιντήλα όταν κάτι ψιθύρισε...... μάλλον στον εαυτό του.
Παίκτες και των δυο ομάδων!! προσπαθούσαν να πείσουν το διαιτητή να μην επιμείνει στην αρχική του απόφαση, κάτι που δεν κατάφεραν τελικά αφού έμεινε αμετάπειστος στην απόφαση του.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα και 1-0 για τους γηπεδούχους 
Οι γηπεδούχοι στο 7’ με τον Ντουκάι θα πάρουν προβάδισμα 1-0 στο σκορ. Συγκεκριμένα ο άσσος της Εικοσιμίας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Δεύτερο γκοοοοοολ και 2-0 για την Εικοσιμία
Τα γκολ έπεφταν σαν την βροχή και στο 10’ ο Ντουκάι θα βρει με ωραία πάσα τον Αντωνάτο στο ύψος του πέναλτι με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Τσιντήλα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του για δεύτερη φορά.
Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει ο Κ. Αντωνάτος στο 17’ όταν ο Τσιντήλας διώχνει προσωρινά την μπάλα στο σουτ του Ντουκάι, όμως στην επαναφορά της ο πρώτος θα σουτάρει από πολύ κοντά πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Γκοοοοοοολ και πάλι για τους γηπεδούχους και 3-0
Στο 19’ ύστερα από λάθος του Παπαδόπουλου, ο Αντωνάτος θα το εκμεταλλευτεί, θα προχωρήσει με την μπάλα στην περιοχή και αφού αποφεύγει τον Τσιντήλα την στέλνει στα δίχτυα.
Στη συνέχει ο ρυθμός του αγώνα θα πέσει και ως το τέλος του ημιχρόνου δεν θα υπάρξουν κάποιες άλλες αξιόλογες ευκαιρίες.
Έτσι οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να κρατάνε πλέον την τύχη του αγώνα στα «πόδια» τους αφού το 3-0 τους έδινε αυτό το δικαίωμα.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Δ. Ζησιμάτος θα αντικαταστήσει τους «πιτσιρικάδες» του, αφού ο Γρηγοράτος που ήταν στην συνέχεια εξαιρετικός, θα πάρει την θέση του Κοκκόση.
Ο Ντουκάι ήταν καταπληκτικός στη συνέχεια και έτσι το τέλος να είναι το αναμενόμενο και με τρία ακόμη γκολ για τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή της Εικοσιμίας θα πετύχει το δικό του «καρέ»!!
Γκοοοοοοολ και 4-0
Ο Μοσχονάς με ωραία πάσα θα βγάλει τον Ντουκάι απέναντι από τον Τσιντήλα, αυτός από αριστερά και πλάγια θα κάνει το πλασέ που θα νικήσει τον τερματοφύλακα της Προόδου, αφού η μπάλα θα σταματήσει στο βάθος της εστίας του.
Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 71’ με τον Γ. Μινέτο να εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα όμως θα περάσει παράλληλα με την εστία του Γιαννά, χωρίς να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του για να την στείλει στα δίχτυα.
Γκοοοοοολ και 5-0
Στο 87’ ο Χρηστάτος θα βρει με ωραία πάσα μέσα στην περιοχή τον Ντουκάι και αυτός με απ’ ευθείας δυνατό σουτ θα νικήσει και πάλι τον Τσιντήλα.
Γκοοοοοοολ και το τελικό σκορ 6-0 είναι γεγονός με «καρέ» Ντουκάι
Τέλος ο δείκτης του σκορ θα σταματήσει στο 6-0 και στις καθυστερήσεις με ένα καταπληκτικό σε δύναμη σουτ του Ντουκάι που θα στείλει την μπάλα να καρφωθεί στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Γ. Μυρσίνια.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δημ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κουμαριώτης, Μινέτος Χ., Χρηστάτος, Κοκκόσης (46' Γρηγοράτος), Μινέτος Γ., Κονόμη, Αποστολάτος (65' Καραϊσκος), Αντωνάτος (58' Τραυλός), Ντουκάι, Μοσχονάς.
ΠΡΟΟΔΟΣ:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Βρεττός, Τσιντήλας Τ., Παπαδόπουλος, Τσίρος, Τόφαλος, Βλασσόπουλος, Πόλης (64' Σκλαβενίτης), Κιοράι, Αρταβάνης, Ηλιόπουλος (88' Αλπίτσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου