Σάββατο, Νοεμβρίου 1

Δυναμικό πέρασμα του Παλληξουριακού από την Ιθάκη 5-2 τον Οδυσσέα


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  2-5
                                         
Εντυπωσιακό πέρασμα του Παλληξουριακός από την Ιθάκη
5-2 τον τοπικό Οδυσσέα
Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι στο Βαθύ ο Παλληξουριακός πήρε μια σημαντική νίκη από τον γηπεδούχο Οδυσσέα με σκορ 2-5.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουριού ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους κρίνεται δίκαιη και καθαρή.
Μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους πράγμα που πέτυχαν απόλυτα αφού μετά από 23’ αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ 0-3!
Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» της Βόρειας Ιθάκης αφυπνίστηκαν έχοντας καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα να μειώσουν σε 2-3 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Έχασαν στη συνέχεια κάποιες μικροευκαιρίες όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα ο Παλληξουριακός με περισσότερες δυνάμεις στο τέλος κατάφερε να διευρύνει τη σπουδαία του νίκη στο τελικό 2-5. Μια νίκη που τον διατηρεί κοντά στην κορυφή.
Πρέπει να πούμε ότι οι γηπεδούχοι, πέραν της ανωτερότητας της ομάδας του Δ. Λιονάτου, προσπάθησαν αρκετά αλλά και αυτή την φορά τα πολλά λάθη και η αμυντική τους αδράνεια σε ορισμένες στιγμές του αγώνα, ήταν η αιτία να δεχθούν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ 1-0, οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν μόλις στο 9’
Μετά την αλλαγή της μπάλας σε κόρνερ μεταξύ Τοζάι Λούλουδα αυτή θα φτάσει στην περιοχή μετά την σέντρα του τελευταίου, εκεί ο Ηλ. Αντωνάτος θα εκμεταλλευτεί την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και μετά την πρώτη κεφαλιά-πάσα του Βολντνίσκι, με νέα κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα.
Γκοοοοοοολ 0-2 για τον Παλληξουριακό στο 13’
Ο Τοζάι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Λούλουδα και τον τελευταίο αφού την στοπάρει με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα ανεβάζοντας την διαφορά σε δυο τέρματα.
Πλήρης αιφνιδιασμός των γηπεδούχων και γκοοοοοοολ 0-3 στο 13’ για τον Παλληξουριακό
Ένα γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων, οι αμυντικοί δεν μπορούν να διώξουν την μπάλα, ο Λιβιεράτος αποκρούει ασθενώς και ο Ηλ. Αντωνάτος με πλασέ από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-3!
Από το σημείο αυτό και μπροστά στο φάσμα μιας βαριάς ήττας οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και μείωσαν το σκορ στο 2-3  μπαίνοντας για τα καλά και πάλι στο παιχνίδι.
Γκοοοοοοολ για τους γηπεδούχους και 1-3 στο 32’
Ο Ρενάτο θα εκμεταλλευτεί μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέτου μειώνοντας αρχικά το σκορ.
με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με γκολ. Έτσι 
Γκοοοοοοοολ  και πάλι για τους γηπεδούχους που πετυχαίνουν το 2-3 και παίρνει «φωτιά» το παιχνίδι στο 46’
Ο Cella θα κλέψει την μπάλα στον χώρο του κέντρου από τον Σωκ. Μαρκάτο και σε μια από τις γνωστές, ταχύτατες επελάσεις του θα μπει στην περιοχή  όπου απέναντι από τον Μαρκέτο με πλασέ δεν αστοχεί στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Στη  συνέχεια ο Οδυσσέας είχε δυο τρεις μικροευκαιρίες για την ισοφάριση που δεν ήρθε όμως ποτέ.
Στο 60’ ο Αργυρακάκης θα σώσει την ομάδα του όταν θα αποκρούσει την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας του.
Γκοοοοοοολ και 2-4 στο 64’, αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους να διώχνουν παράλληλα το άγχος από πάνω τους.
Ο Καμινάρης με ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή θα βρει τον Σπ. Μαρκάτο, αυτός αφού θα προλάβει την έξοδο του Λιβιεράτου κι με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και τις καρδιές των συμπαικτών του στην θέση τους.
Γκοοοοοοολ και τέλος στην αγωνία 2-5 για τον Παλληξουριακό στο 89’
Συγκεκριμένα ο Καμινάρης από το κέντρο θα βγάλει μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά, κάτι σαν λόμπα, στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, εκεί ο Αδηλίνης από δεξιά και μέσα στην περιοχή θα πιάσει το δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Λιβιεράτου για το τελικό 2-5.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Λιβιεράτος, Λεκατσάς, Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας (80’ Μαρούδας), Φατούρος, Νουτσάτος (70’ Σόμπολας), Ρενάτο, Μαρούλης, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης (λ.τ. 30’ Βασιλόπουλος), Cella.
Παλληξουριακός:(Δ. Λιονάτος), Β. Μαρκέτος, Βολντνίσκι, Ν. Μαυροειδής, Κ. Αντωνάτος (40’ λ.τ. Μπούρας), Λούλουδας, Σωκ. Μαρκάτος, Σπ. Μαρκάτος, Ζερβός, Ηλ. Αντωνάτος (46’ Καμινάρης), Τοζάι, Παπαδάτος Δημ. (75’ Αδηλίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου