Κυριακή, Νοεμβρίου 2

Κυριο(ς) ήρθε στο 57’ και κύριος έφυγε στο 80’ αφού «καθάρισε» και η ομάδα του πέτυχε το 4-1


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  4-1
                                                 
Είχε τον Κύριο του ο Πάγκε και καθάρισε 4-1 με ανατροπή τα Φωκάτα
Ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο είχαμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα, Κυριακή πρωί μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Φωκάτων με τελικό νικητή τον γηπεδούχο με σκορ 4-1 και μάλιστα με ανατροπή.
Οι ομάδες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας ότι θέλουν να παίξουν καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, κάτι που κατάφεραν, αφού η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δυο περιοχές με ταχύτητα κάτι που έκανε το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον.
Οι φιλοξενούμενοι, σωστά στημένοι στην άμυνα και πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, είχαν την ευκαιρία σε αυτό το διάστημα να καθαρίσουν από νωρίς. Όμως έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που είτε τελείωναν βεβιασμένα είτε άστοχα.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι χωρίς ηρεμία και αρκετό άγχος δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις σε αυτό το διάστημα.
Τα Φωκάτα προηγήθηκαν μόλις στο 5’ 0-1 με αποτέλεσμα όπως είπαμε αυτό να αγχώσει και να φέρει νεύρα στην ομάδα του Γ. Βασιλάκη.
Στο δεύτερο 45λεπτο και με εις βάρος τους σκορ οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολίου θα μπούν δυνατά και με κεκτημένη ταχύτητα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σαν στόχο την γρήγορη ισοφάριση και στην συνέχεια το γκολ ή τα γκολ που θα έδιναν τη νίκη. Και το πέτυχαν απόλυτα αφού ολοκλήρωσαν την παρουσία τους πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα με το τελικό σκορ να τερματίζει στο 4-1!!
Μια «σοφή» αλλαγή του Γ. Βασιλάκη με την είσοδο του ανέτοιμου λόγω τραυματισμού Ν. Κίριου στο 57’ αντί του Κοτίνη θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και παράλληλα ο ίδιος θα δικαιώσει τον προπονητή του.
Μάλιστα πέτυχε δυο γρήγορα γκολ κάνοντας το 1-1 εκείνης της στιγμής 3-1 για την ομάδα του και αποχώρησε αφού σωστά ο Γ. Βασιλάκης δεν ήθελε να επιδεινωθεί η κατάσταση του.
Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, σαν κάτι να είχε συμβεί, οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων φάνηκαν να μη έχουν μπει.... ποτέ στον αγωνιστικό χώρο όπου φυσιολογικά ηττήθηκαν και μάλιστα με μεγάλο σκορ αφού έδωσαν το δικαίωμα για αυτό στους γηπεδούχους.
Σε γενικές γραμμές η νίκη του Παγκέ ήταν δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ για τους φιλοξενούμενους και 0-1!
Μόλις στο 5’ τα Φωκάτα θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Θωμάς δυσκολεύεται να απομακρύνει την μπάλα που θα φτάσει στον Πολλάτο περίπου στο σημείο του πέναλτι και τον τελευταίο να  «εκτελεί» τον Μαγδαληνό στέλνοντας με δυνατό σουτ, χωρίς πρόβλημα την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 8’ πάλι τα Φωκάτα θα εκτελέσουν ένα φάουλ από δεξιά με τον Μπαζάρογλου, η μπάλα θα πάρει πορεία προς το τέρμα για να πεταχτεί και να την διώξει δύσκολα ο Μαγδαληνός και στη συνέχεια οι αμυντικοί του μακριά.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες και στο 12’ ο Γεωργόπουλος με διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο επόμενο λεπτό όταν ο Γαρμπής μετά από εκτέλεση φάουλ θα φέρει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, εκεί ο Πολλάτος θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να αποκρούεται προσωρινά από τον Μαγδαληνό, στην επιστροφή της ο Φραντζής θα σουτάρει για να βρει η μπάλα στο σώμα του νεαρού τερματοφύλακα και στη συνέχεια να καταλήξει κόρνερ.
Η απάντηση του Παγκέ στο 21’ όταν ο Κατσιγιώργης αλλάζει την μπάλα από δεξιά στα αριστερά στον Τούρλα, αυτός μέσα στην περιοχή και από καλή θέση θα σουτάρει αλλά η μπάλα «σαδιστικά» θα καταλήξει παράλληλα με την εστία του Δίλλαλου άουτ.
Στο 38’ ο Μπαζάρογλου εκτελεί από δεξιά το φάουλ με τον Μαγδαληνό να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει δύσκολα την μπάλα κόρνερ.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους που άρχισαν να συνέρχονται στο 41’. Ο Δραγούτας με ωραία ενέργεια από δεξιά θα φτάσει κοντά στο κόρνερ, εκεί θα βγάλει την σέντρα στην μικρή περιοχή στον Τούρλα, αυτός θα πιάσει άσχημα την κεφαλιά και η μπάλα θα φύγει πλάγια εκτός περιοχής.
Στις καθυστερήσεις και στο 45+1 ο Τούρλας εκτελεί απ’ ευθείας φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή για να πεταχτεί ο Δίλλαλος στην δεξιά του γωνία και θα μπλοκάρει την μπάλα.
Με το σκορ στο 0-1 οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και ο Πάγκε θα πάρει μια σημαντική από άποψη ψυχολογίας και βαθμών νίκη.
Γκοοοοοοολ και 1-1 για τον Παγκέ
Στο 50’ οι γηπεδούχοι θα φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Τούρλας εκτελεί κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα θα βρει σε αυτό και στην συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα του Δίλαλου που δείχνει να αιφνιδιάζεται.
Γκοοοοοολ και ανατροπή 2-1 για τους γηπεδούχους
Η ανατροπή θα έρθει στο 58’ αφού τα Φωκάτα δείχνουν να είναι εκτός κλίματος παιχνιδιού. Ο Αντωνίου με ωραία ατομική ενέργεια θα μπεί στην περιοχή από αριστερά, σουτάρει στην εστία των φιλοξενούμενων με τον Δίλλαλο να αποκρούει προσωρινά, στη συνέχεια η μπάλα καταλήγει στον επερχόμενο, νεουσελθόντα, Ν. Κίριο για να την στείλει με ψύχραιμο σουτ, ψηλά στο βάθος της εστίας και στα δίχτυα.
Γκοοοοοοολ και 3-1 για τον Παγκέ
Ο Αρμάντο στο 74’, θα μπει στην περιοχή από πλάγια αριστερά εκεί ο Πολλάτος τον ανατρέπει και ο κ. Λογοθέτης σημειώνει την παράβαση.
Εκτελεστής η «χρυσή» αλλαγή του Βασιλάκη, ο Ν. Κίριο που με εύστοχο χτύπημα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δίλλαλου δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Γκοοοοοοολ... Τα γκολ συνεχίζουν να έρχονται με ταχύτητα και το 4-1 είναι γεγονός για τους φιλοξενούμενους
Μια μεγάλη μπαλιά στο 76’ στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Τούρλας θα βρεθεί απέναντι από τον Δίλλαλο όπου με διπλή προσπάθεια και εύκολο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 76’ ο Μεγαδούκας με διαγώνια πάσα θα βρει τον Αντωνίου στην περιοχή, όμως ο Δίλλαλος θα πέσει στα πόδια του και θα απομακρύνει την μπάλα.
Κάπου εδώ και στο 80’, ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή του αγώνα, ο Νίκος Κίριο, αφού έκανε το χρέος του και αφήνοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ 4-1, θα αποχωρήσει εν μέσω χειροκροτημάτων για να μην επιδεινωθεί ο τραυματισμός του.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί και πάλι για τους γηπεδούχους στο 82’ όταν ο Αντωνίου από το ύψος της μικρής περιοχής μόνος απέναντι από τον Δίλλαλο θα χάσει το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία να γίνει σκόρερ μετά την ωραία παράλληλη συρτή πάσα του Τούρλα.
Τέλος στο 90’ σε κόρνερ του Αραβαντινού από αριστερά η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί μόνος ο Πολλάτος δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Τριάντο και Γ. Αντωνάτο.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Μαγδαληνός, Δραγούτας, Μεγαδούκας, Θωμάς, Γιαννάτος, Κατσιγιώργης, Αρμάντο, Βεκερίδης (76΄ Γ. Μπάμπης), Αντωνίου, Τούρλας, Κοτίνης (57’ Κίριο - 80’ Σ. Μπάμπης).
Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλλαλος, Μάστορας, Αθηναίος, Μπουγάς, Φραντζής, Τριανταφύλλη (66’ Κουρκουμέλης), Αραβαντινός, Μπαζάρογλου (44’ Π. Σέρρας), Γαρμπής, Γεωργόπουλος (76΄ Μ. Σέρρας), Πολλάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου