Κυριακή, Νοεμβρίου 2

"Σεφτέ" στις νίκες για την Σάμη 6-1 στα Τζανάτα τους Πρόννους (ΦΏΤΟ)


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-6
                                          
Αεράτη πέρασε από Τζανάτα με εξάρα η Σάμη..... 6-1 τους Πρόννους 
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο πήρε σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα η Σάμη επικρατώντας με 6-1 των γηπεδούχων Πρόννων.
Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κρητική αφού το σκορ μιλάει από μόνο του.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δε δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.
Αντίθετα οι Πρόννοι με πολύ λίγες επιλογές, το αριθμητικό της μειονέκτημα για τα 45' του β' ημιχρόνου και σε κακή μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της συν τις απουσίες δέχθηκε μια βαριά ήττα και πλέον αρχίζουν να προβληματίζουν για το μέλλον τους στην συνέχεια.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 7’ οι «κυανόλευκοι» της Σάμης θα προηγηθούν στο σκορ 0-1, όταν ο Αρ. Αμούργης από αριστερά θα βγάλει μια σέντρα στην περιοχή των γηπεδούχων, εκεί ο Κ. Καλιβωκάς θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέα κεφαλιά θα την στείλει να καταλήξει στα δίχτυα του Λιναρδάτου.
Σχετικά γρήγορα θα έρθει και το 0-2. Συγκεκριμένα στο 20’ ο Περιβολάρης εκτελεί κόρνερ από δεξιά, θα δημιουργηθεί μια σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Κ. Καλιβωκάς από το σημείο του πέναλτι με σουτ θα σημειώσει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του αλλά και προσωπικό του.
Στο 43’ θα τραυματιστεί και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Γ. Καλιβωκάς σε μια άτυχη στιγμή για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Σάμης.
Με το σκορ στο 0-2 θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 46’ η Σάμη θα αυξήσει την διαφορά στο σκορ πετυχαίνοντας το 0-3 με σουτ του Αμούργη μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα από δεξιά του Κ. Νικολοβιένη.
Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-4 με τον Κ. Καλιβωκά να στέλνει την μπάλα με σουτ από την μικρή περιοχή στα δίχτυα του Ηλ. Σολωμού πετυχαίνοντας παράλληλα το δικό του χατ τρικ.
Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-4 στο 61’ με σουτ του Κ. Ζαπάντη έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα πριν είχε βρει στο σώμα του συμπαίκτη του Αλ. Παππά.
Στη συνέχεια και στο 78’  θα έρθει το 1-5 για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ηλ. Σολωμός, που από το ημίχρονο ανέλαβε χρέη «υπηρεσιακού» τερματοφύλακα μιας και αποχώρησε ο Λιναρδάτος και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με δέκα, θα χάσει την μπάλα η οποία καταλήγει στον Κ. Καλιβωκά αυτός πασάρει την κατάλληλη στιγμή  στον Γ. Αμούργη με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.
Το τελικό σκορ θα διαμορφωθεί στο 1-6 με γκολ που θα πετύχει στο 90’ ο Γ. Αμούργης με πλασέ στην έξοδο του τερματοφύλακα Ηλ. Σολωμού και πάλι μετά την κάθετη πάσα του Κ. Νικολοβιένη.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 80’ όταν μετά από το σουτ του Κ. Καλιβωκά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Πρόννων.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Δ. Βασιλόπουλο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Γ. Σολωμός, Μαγουλάς, Στέλλος, Κουρκουμέλης Κ., Μαράτος, Τραυλός, Ζαπάντης, Ηλ. Σολωμός, Παππάς, Γκουντής.
Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Δ. Καλιβωκάς, Β. Τουλάτος, Θ. Νικολοβιένης, Μιχαλίτσης, Σκιαδαρέσης, Ν. Μωραίτης (75’ Στ. Τουλάτος), Αρ. Αμούργης, Γ. Καλιβωκάς (43’ λ.τ. Παπαδάτος), Κ. Καλιβωκάς, Περιβολάρης (46’ Νικολοβιένης), Ι. Αμούργης.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου