Σάββατο, Νοεμβρίου 1

Σπουδαίο διπλό ο Α.Ο.Κ.Ι. στην Ιθάκη... Καλή παρουσία παρά τις σημαντικές τους απουσίες οι γηπεδούχοι.... Φωνές για την διαιτησία


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-2
                                     
Ήταν όπως το περιμέναμε.... Νικητής ο Α.Ο.Κ.Ι..... Πάλεψαν με πάθος οι Θιακοί...... Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία
Ιθάκη:Ανταπόκριση
Ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς διεξήχθη σήμερα το πρωί στις 12:30 στο Δημοτικό στάδιο Ιθάκης. Πρόοδος εναντίον ΑΟΚΙ.
Η Πρόοδος παρατάχθηκε με πάρα πολλές και σημαντικές ελλείψεις (Αρταβάνης –Βρεττος- Πρεβεζιάνος- Τσάμης-Κωστόπουλος ενώ έχασε και τον Λαγκαδά στο σημερινό παιχνίδι όταν σε μια σύγκρουση του με τον Ευτηριάδη έπαθε κάταγμα στη μύτη), Τόφαλος και Qorraj στο κέντρο εντυπωσίασαν και ο Τηλέμαχος Τσιντήλας  απροσπέλαστος στην άμυνα.  Η ομάδα της Ιθάκης απέδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πόσο δυνατή ομάδα είναι στην έδρα της.
Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. με τις πολλές και καλές μονάδες πήρε το παιχνίδι χωρίς να εντυπωσιάσει και με τον Γιάννη Βουκελάτο για ακόμα ένα παιχνίδι να "καθαρίζει" για τους "μελανόλευκους".
Γενικά το Α.Ο.Κ.Ι. είχε την κατοχή στον αγώνα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, έβρισκε όμως εμπόδιο την καλοστημένη άμυνα του Κώστα Πίππου που πραγματικά υπερέβαλε εαυτό.
Σε κομβικό σημείο προηγήθηκε οι φιλοξενούμενοι  με την Πρόοδο να διαμαρτύρεται στο 40’ για ένα πέναλτι  που δεν της δόθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚΙ διπλασίασε τα γκολ και πάλι με τον Βουκελάτο. Λίγο μετά σε πέναλτι που έφερε πολλές διαμαρτυρίες από πλευρά γηπεδούχων για την ορθότητα της απόφασης του κ. Κομητόπουλου, ο Βουκελάτος νικήθηκε από τον Γ. Τσιντήλα. 
Στο 80’ ο Qorraj με ένα ασύλληπτο φάουλ κάρφωσε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Agushi. Στη συνέχεια η πρόοδος πίεσε πολύ για να ισοφαρίσει κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε.
Φάσεις και γκολ.
Στο 10’ ο Λογκόνη μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και πασάρει την μπάλα παράλληλα στην μικρή περιοχή όμως ο Γ. Τσιντήλας πέφτει και μπλοκάρει.
Στο 14’ ένα πολύ δυνατό σουτ από τον Λυκούδη διώχνει εντυπωσιακά ο Τσιντήλας Τηλέμαχος σώζοντας την Πρόοδο.
Στο 19’ ένα σούτ του Ευτηριάδη περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 24’ ο Βουκελάτος μπαίνει στην περιοχή από δεξιά φτάνει μπροστά στον Τσιντήλα πιάνει το δυνατό σουτ το οποίο στέλνει την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.
Ο Λογκόνη στο 29’ μπαίνει στην περιοχή μόνος και ο Τσιντήλας Τηλέμαχος τελευταία στιγμή με ωραίο τάκλιν  σώζει την ομάδα του.
Γκοοολ για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 32’
Μετά από σέντρα «ξυραφιά» του Κλειτόγιαννη ο Τσιντήλας βγαίνει και διώχνει, η μπάλα θα καταλήξει στον Βουκελάτο ο οποίος θα πιάσει το σουτ που στέλνει την μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Λίγο μετά  και συγκεκριμένα στο 36’ ο Βουκελάτος και πάλι κάνει μια κούρσα, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, αποφεύγει τους αμυντικούς και κάνει το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο πορτιέρο της Προόδου όμως διώχνει εντυπωσιακά με το πόδι σε κόρνερ.
40’ Ο Τσίρος εκτελεί φάουλ από το κέντρο του γηπέδου με την μπάλα να σκάει στην περιοχή, ο Βασιλάκης πηδάει για την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά δεν  την βρίσκει όπως ήθελε  και ο Aqushi θα την μπλοκάρει.
Στο 43’ θα έχουμε την φάση που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι όταν μετά το βολέ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο Qorraj μπήκε στην περιοχή και με περίτεχνο τρόπο εκεί προσπαθεί να αποφύγει τον Κοσμάτο ο οποίος φαίνεται να σταματά την μπάλα με το χέρι και τον Κομητόπουλο να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Δεύτερο ημίχρονο.
Στο 52’ σούτ από τον Ευτηριάδη η μπάλα περνά λίγο άουτ.
Στο 57’ μια ωραία ατομική ενέργεια από τον Βουκελάτο καταλήγει στα σώματα των αμυντικών.
62’ ωραία κάθετη μπαλιά από τον Τόφαλο ο Ηλιόπουλος δεν κάνει καλό κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
64’ φάουλ από τον Τσίρο ο Agushi μπλοκάρει εύκολα.
68’ Σειρά του Α.Ο.Κ.Ι.  να διαμαρτυρηθεί για  πέναλτι που δεν του δόθηκε όταν ο Βουκελάτος έβγαινε μόνος και ο Τσιντήλας στην έξοδό του στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον βρήκε στο πόδι και εδώ ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Γκοοολ για τον Α.Ο.Κ.Ι.
Στο 70’ ο Λογκόνη φτάνει στην μικρή περιοχή και πασάρει παράλληλα στον Βουκελάτο, με τον τελευταίο να μην αστοχεί από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του Α.Ο.Κ.Ι.
Στο 78’ ο Κλειτόγιαννης μπαίνει στην περιοχή και ανακόπτεται από τον Γρίβα, ο κ. Κομητόπουλος υποδεικνύει την άσπρη βούλα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες της Προόδου.
Ο Βουκελάτος απέναντι από τον Τσιντήλα εκτελεί, όμως ο τερματοφύλακας της Προόδου θα αποκρούσει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία στέλνοντας την μπάλα να καταλήξει κόρνερ.
Γοοολ για την Πρόοδο που μειώνει και ξαναμπαίνει στο ματς
81’ ο Qorraj εκτελεί το φάουλ με την μπάλα να καρφώνεται κυριολεκτικά στο «Γ»  της εστίας του Aqushi μειώνοντας το σκορ σε 1-2 για την  Πρόοδο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το παιχνίδι πήρε φωτιά με τους γηπεδούχους της Προόδου να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης.
Στο 85’ στην σέντρα του Λογκόνη ο Πολλάτος Αλ.  πιάνει την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Τσιντήλας θα πει όχι  αποκρούοντας εξ’ επαφής σε κόρνερ.
89’ ο Γρίβας υποπίπτει σε φάουλ μέσα στη περιοχή με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός, δείχνοντας παράλληλα κίτρινη κάρτα  στον Γρίβα που είναι η δεύτερη (κόκκινη) και αποβάλλεται.
Το φάουλ εκτελεί ο Λογκόνη αλλά ο Τσιντήλας πέφτει στη γωνία του και αποκρούει με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
Στο 90’ ένα σούτ του αμαρκάριστου Λυκούδη διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας της Προόδου. 
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Πρόοδος:(Κ. Πίππος ), Τσιντήλας Γ-Τσιντήλας Τ-Τόφαλος Α(Γρίβας Θ)-Παπαδόπουλος Α-Λαγκαδάς Κ(Ηλιόπουλος Χ)-Τόφαλος Μ-Τσίρος Α-Πόλης Α-Qorraj R-Βασιλάκης Γ-Βλασσόπουλος Ι(Κασσιανός Α).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Agushi R-Πολλάτος Δ(Παναστασάτος Κ)- Κλειτόγιαννης Α-Ευτηριάδης Γ(Πολλάτος Α)-Καππάτος Σ-Λυκούδης Α-Λογκόνη Λ-Βουκελάτος Ι(Κόμητας Γ)- Λαμπρόπουλος Ζ- Δεστούνης Π-Κοσμάτος Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου